Απολαύστε ένα μοναδικό πιάτο!
Μια καταπληκτική συνταγή από τον εξαίρετο σεφ Ευτύχη Μπλέτσα μας προσφέρει σήμερα το Κρεοπωλείο ΑΡΩΜΑ - ΦΑΡΜΑ Κουτσιώφτη: Μοσχάρι με ξινόμαυρο και μπάτζο!!! Προμηθευτείτε 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας «Άρωμα»,
από το νέο κατάστημα της επιχείρησης στη Βέροια, επί της οδού Κεντρικής 123 (πλατεία Αγίου Αντωνίου) και ακολουθήστε τη συνταγή βήμα-βήμα.
Υλικά:
1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας ΆΡΩΜΑ – Φάρμες Ωμέγα
1 ποτήρι κρασί Ξινόμαυρο
1 λευκό κρεμμύδι
2 ντομάτες στον τρίφτη
1 ποτήρι ελαιόλαδο
Αλάτι – πιπέρι
Φρέσκο θυμάρι και ρίγανη
1 μπολ τριμμένο Μπάτζο ή κεφαλοτύρι
1+ λίτρο νερό
Εκτέλεση:
Βάζουμε σε γάστρα ή στάμνα το κρέας, το κρασί, το κρεμμύδι κομμένο σε φέτες, τη ντομάτα, το λάδι, το άλάτι και το πιπέρι. Σκεπάζουμε με το νερό, ανακατεύουμε και βάζουμε στο φούρνο για 3 ώρες στους 200 βαθμούς. προσέχουμε κάθε τόσο μην καεί ή να μην τελειώσει το νερό. 10 λεπτά πριν το βγάλουμε βάζουμε τα φρέσκα μυρωδικά και το τυρί μπάτζο. Καλή όρεξη!
Μια καταπληκτική συνταγή από τον εξαίρετο σεφ Ευτύχη Μπλέτσα μας προσφέρει σήμερα το Κρεοπωλείο ΑΡΩΜΑ - ΦΑΡΜΑ Κουτσιώφτη: Μοσχάρι με ξινόμαυρο και μπάτζο!!! Προμηθευτείτε 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας «Άρωμα»,
από το νέο κατάστημα της επιχείρησης στη Βέροια, επί της οδού Κεντρικής 123 (πλατεία Αγίου Αντωνίου) και ακολουθήστε τη συνταγή βήμα-βήμα.
Υλικά:
1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας ΆΡΩΜΑ – Φάρμες Ωμέγα
1 ποτήρι κρασί Ξινόμαυρο
1 λευκό κρεμμύδι
2 ντομάτες στον τρίφτη
1 ποτήρι ελαιόλαδο
Αλάτι – πιπέρι
Φρέσκο θυμάρι και ρίγανη
1 μπολ τριμμένο Μπάτζο ή κεφαλοτύρι
1+ λίτρο νερό
Εκτέλεση:
Βάζουμε σε γάστρα ή στάμνα το κρέας, το κρασί, το κρεμμύδι κομμένο σε φέτες, τη ντομάτα, το λάδι, το άλάτι και το πιπέρι. Σκεπάζουμε με το νερό, ανακατεύουμε και βάζουμε στο φούρνο για 3 ώρες στους 200 βαθμούς. προσέχουμε κάθε τόσο μην καεί ή να μην τελειώσει το νερό. 10 λεπτά πριν το βγάλουμε βάζουμε τα φρέσκα μυρωδικά και το τυρί μπάτζο. Καλή όρεξη!
Κρεοπωλείο
Κεντρικής 123 Βέροια
Τηλ.: 23310 71823
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.