Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το πάλεψε η Γεωργία - Παρέδωσε μαθήματα αγωνιστικού ήθους

Κακά τα ψέμματα ήταν μια δύσκολη εκλογική μάχη για τη Γεωργία Μπατσαρά. Την ώρα που υπήρχε αγωνία και αμηχανία στο περιβάλλον της ΝΔ για το ποιος θα κατέβει υποψήφιος δήμαρχος της Βέροιας, εκείνη πήρε το ρίσκο και βγήκε μπροστά. Με μοναδικό γνώμονα, την προσφορά στα κοινά, η
επικεφαλής του συνδυασμού «Βέροια - Πρωτεύουσα Πόλη» κατάφερε να κερδίσει τον Παύλο Παυλίδη και τον Αντώνη Μαρκούλη και να φτάσει απέναντι στον Κώστα Βοργιαζίδη. Πάλεψε σκληρά, ωστόσο δεν τα κατάφερε! Μπορεί να ξεκίνησε τελευταία την προεκλογική της εκστρατεία και πολλοί να την έδιναν ως το απόλυτο αουτσάιντερ, εκείνη ωστόσο έκανε ένα εντυπωσιακό ντεμαράζ και κέρδισε το εισιτήριο της δεύτερης Κυριακής. Με πολύτιμους συμμάχους τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, ο συνδυασμός της κέρδισε 8 έδρες κάτι που την κάνει την απόλυτη ρυθμίστρια του πολιτικού παιχνιδιού. Και το κυριότερο, η Γεωργία κέρδισε τις εντυπώσεις με το ήθος της, το αγωνιστικό πνεύμα και τον τίμιο αγώνα που έδωσε. Σίγουρα της αξίζουν θερμά συγχαρητήρια.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ