Η Άνοιξη μας ανοίγει την όρεξη για βόλτα, θαλασσινά, φρέσκο ψάρι και ουζάκι. Το μυαλό μας πάει κατευθείαν στην «Ψαροπούλα», που έχει για εμάς το κατάλληλο τραπέζι για να απολαύσουμε την ανοιξιάτικη λιακάδα και ότι πιο φρέσκο και νόστιμο βγάζει ο βυθός της θάλασσας. Από μικρό ψαράκι και
θαλασσομεζέδες, συντροφιά με ένα ουζάκι, μέχρι τα εκλεκτά της, τα μεγάλα και ιδιαίτερα για τους... πιο ψαγμένους ψαροφάγους. Χταπόδια, καλαμάρια, γαρίδες, σουπιές, μύδια και πολλά άλλα, έχουν γεμίσει την ψαριέρα της και περιμένουν τους λάτρεις του ψαριού και των θαλασσινών να τα γευτούν. Πιάστε ένα τραπεζάκι στο νησιώτικο περιβάλλον της και απολαύστε την Κυριακή σας...
θαλασσομεζέδες, συντροφιά με ένα ουζάκι, μέχρι τα εκλεκτά της, τα μεγάλα και ιδιαίτερα για τους... πιο ψαγμένους ψαροφάγους. Χταπόδια, καλαμάρια, γαρίδες, σουπιές, μύδια και πολλά άλλα, έχουν γεμίσει την ψαριέρα της και περιμένουν τους λάτρεις του ψαριού και των θαλασσινών να τα γευτούν. Πιάστε ένα τραπεζάκι στο νησιώτικο περιβάλλον της και απολαύστε την Κυριακή σας...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.