Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στις 21 Μαρτίου στο «12 γράδα» τρώμε γαλλικά

Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Γαλλικής Κουζίνας με 4 πιάτα δια χειρός του Chef Ιωάννη Σαμούκα
Η 21η Μαρτίου έχει καθιερωθεί, με πρωτοβουλία του Γαλλικού Υπουργείου Εξωτερικών και σε συνεργασία με τον chef Alain Ducasse, ως μέρα γαλλικής γαστρονομίας.
Για 5η συνεχόμενη χρονιά, η γαλλική γαστρονομία γιορτάζει, με 3000 εστιατόρια σε όλο τον κόσμο και 114 εστιατόρια σε 34 ελληνικές πόλεις, να σερβίρουν την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019, ένα παραδοσιακό γαλλικό δείπνο στους πελάτες τους.

Τη Βέροια εκπροσωπεί το εστιατόριο «12 γράδα», με ένα μενού εμπνευσμένο από τη γαλλική γαστρονομία, δια χειρός του Chef Ιωάννη Σαμούκα. Πάρτε μέρος στο μεγαλύτερο δείπνο του κόσμου εμπνευσμένο από τη γαλλική κουζίνα για μια μοναδική ευκαιρία γνωριμίας και απόλαυσης των γεύσεων της Γαλλίας!

Αναλυτικά η συμμετοχή και το μενού του 12γράδα εδώ


Εστιατόριο «12 γράδα»
Τηλ. Κρατήσεων 2331100112
Σοφού 11 & Δημοσθένους



Menu Good France 2019

  • Confit παπάκι σε στυλ καβουρμά, πάνω σε πλέγμα από σπαράγγια, croute γαλλικής μπαγκέτας αρωματισμένο με αγριοκύμινο και σάλτσα bigarade

  • Αρνάκι γάλακτος Ναβαρέν σιγομαγειρεμένο με cabernet sauvignon, με συνοδεία κρέμα crecy, μανιτάρια etuve και κρασοτύρι Ημαθίας

  • Chevre με baby φύλλα παντζαριού, chutney ξηρής μαυροδάφνης με κορινθιακή σταφίδα και αφρό από σιδερίτη και σχοινόπρασο

  • Mille-feuille με καραμελωμένα φύλλα σφολιάτας, κρέμα patisserie με λευκή σοκολάτα και coulis κόκκινων φρούτων 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ