Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μικρά μυστικά για μια πιο εύκολη ζωή στην κουζίνα

Για τέλειο αποτέλεσμα που θα σας βγάζει πάντα ασπροπρόσωπες!
Πως να μην κολλάνε τα αυγά στο τηγάνι; Τι πρέπει να κάνουμε για να μην σκάνε οι πατάτες στο βράσιμο; Πως θα γίνει αφράτη η ομελέτα; Κάθε νοικοκυρά έχει τα μικρά της μυστικά στην κουζίνα... και όχι μόνο. Συγκεντρώσαμε χρήσιμα
tips για να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη στην κουζίνα, να κερδίσετε χρόνο και να πετυχαίνετε πάντα τέλειο αποτέλεσμα! Δείτε μικρά μυστικά και χρήσιμα κόλπα για την κουζίνα σας, στη λίστα που ακολουθεί:

✔️Για να μην κολλάνε τα αυγά στο τηγάνι, ρίξτε στο καυτό λάδι λίγο αλεύρι προτού ρίξετε τα αβγά.

✔️Οδοντογλυφίδα για το καθάρισμα κρεμμυδιών. Αν τα κρεμμύδια σας προκαλούν δάκρυα, δώστε λύση με μία οδοντογλυφίδα. Αν κάθε φορά που καθαρίζετε κρεμμύδια δαγκώνετε μία οδοντογλυφίδα δεν θα έχετε δάκρυα.

✔️Για τρυφερό και ζουμερό κρέας, γεμίστε με το χυμό ενός πορτοκαλιού μια σύριγγα και κάντε «ενέσεις» με το χυμό σε διάφορα σημεία του ωμού κρέατος. Αφήνουμε το κρέας για μια ώρα και μετά το ψήνουμε.

✔️Για να μη σκάνε οι πατάτες στο βράσιμο, τις βάζουμε σε κρύο νερό και τις βράζουμε σε χαμηλή φωτιά με 1 κ.σ. μηλόξιδο.

✔️Καθαρίζοντας το αυγό. Σκεύη που έχουν χρησιμοποιηθεί για το ανακάτεμα αυγών (ή γάλατος ή τυριού) πρέπει πρώτα να ξεπλυθούν με κρύο νερό και μετά να καθαριστούν με ζεστό νερό και σαπούνι. Το ξέβγαλμα με ζεστό νερό «ψήνει» το αυγό και έτσι κάνει το πλύσιμο του σκεύους πιο δύσκολο.

✔️Για πιο αφράτη ομελέτα, προσθέστε στα χτυπημένα αβγά 2 κουταλιές κρέμα γάλακτος.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ