Τι μπορείτε να κάνετε
Η μυρωδιά από το κουνουπίδι είναι μια από τις πιο έντονες που μπορεί να αφήσει πίσω του το μαγείρεμα στην κουζίνα και δεν είναι λίγες οι νοικοκυρές που αποφεύγουν το πολύ ωφέλιμο αυτό λαχανικό μόνο γι' αυτόν τον λόγο. Ωστόσο, υπάρχει τρόπος να απαλλαγείτε από τη
δυσάρεστη για πολλούς αυτή μυρωδιά όση ώρα μαγειρεύετε. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα λεμόνι. Κόψτε δύο τρεις φλούδες από το λεμόνι και ρίξτε τις μέσα στην κατσαρόλα που θα βράσετε το κουνουπίδι. Το λεμόνι θα απορροφήσει τη μυρωδιά και ο χώρος θα μυρίζει πολύ πιο ευχάριστα.
Εναλλακτικά, μπορείτε να βάλετε ένα βαμβάκι με λίγο ξύδι πάνω από την κατσαρόλα που βράζει το κουνουπίδι. Θα έχετε το ίδιο αποτέλεσμα και λιγότερες έντονες μυρωδιές στην κουζίνα σας.
Η μυρωδιά από το κουνουπίδι είναι μια από τις πιο έντονες που μπορεί να αφήσει πίσω του το μαγείρεμα στην κουζίνα και δεν είναι λίγες οι νοικοκυρές που αποφεύγουν το πολύ ωφέλιμο αυτό λαχανικό μόνο γι' αυτόν τον λόγο. Ωστόσο, υπάρχει τρόπος να απαλλαγείτε από τη
δυσάρεστη για πολλούς αυτή μυρωδιά όση ώρα μαγειρεύετε. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα λεμόνι. Κόψτε δύο τρεις φλούδες από το λεμόνι και ρίξτε τις μέσα στην κατσαρόλα που θα βράσετε το κουνουπίδι. Το λεμόνι θα απορροφήσει τη μυρωδιά και ο χώρος θα μυρίζει πολύ πιο ευχάριστα.
Εναλλακτικά, μπορείτε να βάλετε ένα βαμβάκι με λίγο ξύδι πάνω από την κατσαρόλα που βράζει το κουνουπίδι. Θα έχετε το ίδιο αποτέλεσμα και λιγότερες έντονες μυρωδιές στην κουζίνα σας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.