Μπορεί η Ελλάδα να μην μπορεί να ανταγωνιστεί άλλες χώρες στη μεγάλη παραγωγή κρέατος, ωστόσο μπορεί τις ανταγωνιστεί σε ποιότητα. Αυτό σκέφτηκε και ο ιδιοκτήτης της φάρμας «Κουτσιώφτη» στην Ημαθία, ο οποίος έφτιαξε μία υπερσύγχρονη φάρμα, και τα μοσχαράκια μεγαλώνουν με
τροφή που παρασκευάζεται από δημητριακά, αρωματικά φυτά και βότανα, ενώ στο χώρο ακούγεται κλασική μουσική. Δείτε το ρεπορτάζ της Δέσποινας Αμαραντίδου για λογαριασμό της ΕΡΤ3:
τροφή που παρασκευάζεται από δημητριακά, αρωματικά φυτά και βότανα, ενώ στο χώρο ακούγεται κλασική μουσική. Δείτε το ρεπορτάζ της Δέσποινας Αμαραντίδου για λογαριασμό της ΕΡΤ3:
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.