Δεν είναι άλλο από το βραβευμένο με ευρεσιτεχνία μοσχαρίσιο κρέας «Άρωμα-Ω3». Γιατί όταν ξεκινάς να φτιάξεις το τέλειο, το αυθεντικό burger, πρέπει να ξεκινήσεις με μοσχάρι υψηλής ποιότητας και γεύσης. Γι' αυτό και το «Piazza Panera», έχοντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία, αναζήτησε την
ποιότητα της πρώτης ύλης στη Φάρμα Κουτσιώφτη, με το περίφημο μοσχαρίσιο burger «Άρωμα-Ω3» που απέσπασε το Χρυσό Βραβείο γεύσης και ποιότητας, φτιαγμένο από μοσχάρια που τρέφονται με μυρωδικά της ελληνικής γης και μεγαλώνουν σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον. Μεγάλης διατροφικής αξίας, πλούσιο σε ωµέγα-3 πολυακόρεστα λιπαρά οξέα. Δοκιμάστε στο «Piazza Panera» τη μοναδική αυτή εμπειρία ενός λαχταριστού, ζουμερού, με όλες τις γεύσεις και αρώματα burger.
ποιότητα της πρώτης ύλης στη Φάρμα Κουτσιώφτη, με το περίφημο μοσχαρίσιο burger «Άρωμα-Ω3» που απέσπασε το Χρυσό Βραβείο γεύσης και ποιότητας, φτιαγμένο από μοσχάρια που τρέφονται με μυρωδικά της ελληνικής γης και μεγαλώνουν σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον. Μεγάλης διατροφικής αξίας, πλούσιο σε ωµέγα-3 πολυακόρεστα λιπαρά οξέα. Δοκιμάστε στο «Piazza Panera» τη μοναδική αυτή εμπειρία ενός λαχταριστού, ζουμερού, με όλες τις γεύσεις και αρώματα burger.
Πιερίων 46, Βέροια
τηλ. 2331 301990
Τι είναι το «Άρωμα-Ω3» Φάρμα Κουτσιώφτη;
Βραβευμένο από το Υπ. Γεωργίας για πρωτοποριακό και ιδιαίτερα καινοτόμο προϊόν «Μοσχάρι Άρωμα Ω3», στο πλαίσιο της 8ης έκθεσης Zootechnia, το μοσχαρίσιο κρέας «Άρωμα» προσφέρει μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία όπου οι αισθήσεις παρασύρονται από τα μοναδικά του οργανοληπτικά χαρακτηριστικά. Το εκλεκτό αυτό τρόφιμο είναι αποτέλεσμα ιδιαίτερης αφοσίωσης και τεχνικής στην παραγωγή βόειου κρέατος. Προέρχεται αποκλειστικά από βοοειδή των φυλών Limousin, γνωστής για το μαλακό στην κοπή, τρυφερό κατά τη μάσηση και χαμηλό σε κορεσμένα λιπαρά και χοληστερόλη κρέας που παράγει, καθώς και Blonde D' Aquitaine και Aubrac, που δίνουν υψηλή αναλογία κρέατος προς λίπος.
Όλος ο κύκλος παραγωγής (από τη φάρμα στο τραπέζι) γίνεται υπό τον έλεγχο του κρατικού οργανισμού AGROCERT. Τα ταυρίδια εισάγονται από το Γαλλία σε ηλικία 7 μηνών και εκτρέφονται για 6 μήνες με ειδικό μείγμα τροφής που αποτελεί προϊόν της Κτηνιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μείγμα περιέχει μόνο φυσικά αρωματικά συστατικά της ελληνικής φύσης, όπως η ρίγανη, ο βασιλικός και ο δυόσμος, που παρέχουν φυσικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες και επιπλέον εμπλουτίζουν τους μύες του ζώου με ωμέγα-3 πολυακόρεστα λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε.
Τα ωμέγα-3 πολυακόρεστα λιπαρά οξέα είναι διατροφικά απαραίτητα καθώς δεν συντίθενται από τον ανθρώπινο οργανισμό (προσλαμβάνονται μόνο μέσω τροφίμων). Έχουν επίσης συνδεθεί με τη μείωση του κινδύνου παθήσεων του καρδιαγγειακού συστήματος, την αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση έναντι χρόνιων ασθενειών και την καλή ανάπτυξη του εμβρύου κατά την εγκυμοσύνη.
Βραβευμένο από το Υπ. Γεωργίας για πρωτοποριακό και ιδιαίτερα καινοτόμο προϊόν «Μοσχάρι Άρωμα Ω3», στο πλαίσιο της 8ης έκθεσης Zootechnia, το μοσχαρίσιο κρέας «Άρωμα» προσφέρει μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία όπου οι αισθήσεις παρασύρονται από τα μοναδικά του οργανοληπτικά χαρακτηριστικά. Το εκλεκτό αυτό τρόφιμο είναι αποτέλεσμα ιδιαίτερης αφοσίωσης και τεχνικής στην παραγωγή βόειου κρέατος. Προέρχεται αποκλειστικά από βοοειδή των φυλών Limousin, γνωστής για το μαλακό στην κοπή, τρυφερό κατά τη μάσηση και χαμηλό σε κορεσμένα λιπαρά και χοληστερόλη κρέας που παράγει, καθώς και Blonde D' Aquitaine και Aubrac, που δίνουν υψηλή αναλογία κρέατος προς λίπος.
Όλος ο κύκλος παραγωγής (από τη φάρμα στο τραπέζι) γίνεται υπό τον έλεγχο του κρατικού οργανισμού AGROCERT. Τα ταυρίδια εισάγονται από το Γαλλία σε ηλικία 7 μηνών και εκτρέφονται για 6 μήνες με ειδικό μείγμα τροφής που αποτελεί προϊόν της Κτηνιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μείγμα περιέχει μόνο φυσικά αρωματικά συστατικά της ελληνικής φύσης, όπως η ρίγανη, ο βασιλικός και ο δυόσμος, που παρέχουν φυσικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες και επιπλέον εμπλουτίζουν τους μύες του ζώου με ωμέγα-3 πολυακόρεστα λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε.
Τα ωμέγα-3 πολυακόρεστα λιπαρά οξέα είναι διατροφικά απαραίτητα καθώς δεν συντίθενται από τον ανθρώπινο οργανισμό (προσλαμβάνονται μόνο μέσω τροφίμων). Έχουν επίσης συνδεθεί με τη μείωση του κινδύνου παθήσεων του καρδιαγγειακού συστήματος, την αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση έναντι χρόνιων ασθενειών και την καλή ανάπτυξη του εμβρύου κατά την εγκυμοσύνη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.