Με μεγάλη επιτυχία και με την συμμετοχή πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου στο οικογενειακό κέντρο «Φλαμουριές» η γαστρονομική εκδήλωση από τον Σύλλογο Γευσιγνωσίας – Γαστρονομίας - Οινολογίας και Τουρισμού «Ο Κάρανος» σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ζαχαροπλαστών Βέροιας. Οι chefs Παλησίδης Γιώργος, Μαλλιάρας Νίκος
(Βεργιώτικο), Μεταξάς Γιώργος (Τσαγκαράδικο), Λαφάρας Στέφανος (Χάραμα), Σαμούκας Γιάννης (12 Γράδα), Τσιλιγκερίδης Νίκος (Ακρόπολη), Περπερίδου Μαρία (Εκείμερος), Ψώνης Αλέξανδρος (Το Μεράκι), Λεπτοκαρίδης Θωμάς, Δελιόπουλος Διονύσιος και η pastrychef Μάλλιου Χριστίνα (αρτοποιεία ΚΟΓΙΑ) μαγείρεψαν για τους τυχερούς μοσχάρι Βέροιας (Ελληνικά κρέατα Μπουντζόλας) - πράσινη σαλάτα Ημαθίας από το κτήμα Βεζύρογλου και ρεβανί με παγωτό παντζάρι. Το δείπνο συνοδεύτηκε από κρασιά (λευκός – ερυθρός) του κτήματος Γ. Μαραντίδη (Πατρίδα Ημαθίας). Μέρος των εσόδων την εκδήλωσης θα δοθούν στο «Σωσσίδειο Γηροκομείο Βέροιας».
(Βεργιώτικο), Μεταξάς Γιώργος (Τσαγκαράδικο), Λαφάρας Στέφανος (Χάραμα), Σαμούκας Γιάννης (12 Γράδα), Τσιλιγκερίδης Νίκος (Ακρόπολη), Περπερίδου Μαρία (Εκείμερος), Ψώνης Αλέξανδρος (Το Μεράκι), Λεπτοκαρίδης Θωμάς, Δελιόπουλος Διονύσιος και η pastrychef Μάλλιου Χριστίνα (αρτοποιεία ΚΟΓΙΑ) μαγείρεψαν για τους τυχερούς μοσχάρι Βέροιας (Ελληνικά κρέατα Μπουντζόλας) - πράσινη σαλάτα Ημαθίας από το κτήμα Βεζύρογλου και ρεβανί με παγωτό παντζάρι. Το δείπνο συνοδεύτηκε από κρασιά (λευκός – ερυθρός) του κτήματος Γ. Μαραντίδη (Πατρίδα Ημαθίας). Μέρος των εσόδων την εκδήλωσης θα δοθούν στο «Σωσσίδειο Γηροκομείο Βέροιας».