Οι πρώτες ψαριές του Φθινοπώρου έφτασαν στους πάγκους του πιο παλιού ψαράδικου της Βέροιας και έφεραν ολόφρεσκα ψάρια, για όλα τα γούστα και όλα τα βαλάντια. Τα θέλεις και ψημένα; Ο «Ψιψίκας-Τερτιβανίδης» σας τα ψήνει για να γλυτώσετε κόπο, χρόνο και μυρωδιά στην κουζίνα. Και μάλιστα επαγγελματικό ψήσιμο από τον ειδικό του
ψαριού, τον σεφ της «Ψαροπούλας». Θα σας το κάνει λουκούμι!
ψαριού, τον σεφ της «Ψαροπούλας». Θα σας το κάνει λουκούμι!