Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έλενα Μπάση: «Δεν πάω πουθενά - Η καρδιά μου ανήκει στο «VOICE»

ΒΑΖΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ
Αποκλειστική δήλωση στο «Βεροιώτη» έκανε η κορυφαία τραγουδίστρια της Βέροιας Έλενα Μπάση. Η εκρηκτική ερμηνεύτρια, η οποία αγαπήθηκε όσο λίγες από το κοινό της Ημαθίας, παίρνει θέση στα σενάρια που κυκλοφορούν το τελευταίο χρονικό διάστημα και έκαναν λόγο για αποχώρησή της από τη νυχτερινή διασκέδαση της Βέροιας και ότι μετακομίζει σε μεγάλο σχήμα των Αθηνών.
Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε στις επίμονες ερωτήσεις του δημοσιογράφου μας:
Έλενα καλησπέρα και σε ευχαριστούμε πολύ που δέχθηκες να μιλήσεις αποκλειστικά στο site μας. 
Και εγώ σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας. Είμαι και εγώ μια καθημερινή σας αναγνώστρια και σας εύχομαι από καρδιάς καλές δημοσιογραφικές επιτυχίες. 
Θα θέλαμε να σε ρωτήσουμε πολλά πράγματα, αλλά θα επικεντρωθούμε στον σάλο που έχει δημιουργηθεί εδώ και μερικές ημέρες μετά τα δημοσιεύματα που σε θέλουν να μετακομίζεις για την Αθήνα και ότι θα συνεργαστείς με μεγάλο νυχτερινό κέντρο της Παραλιακής. Τι ισχύει τελικά; Η Έλενα θα φύγει από την όμορφη Βέροια; 
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που μου δίνεται στην ευκαιρία να απαντήσω σ' αυτό το θέμα και να λυθούν ορισμένες απορίες φίλων μου, γιατί υπάρχει μια σχετική σύγχυση με όλο αυτό το θέμα. Ναι είναι αλήθεια, ότι δέχθηκα μια πολύ τιμητική και αρκετά δελεαστική πρόταση από μεγάλο νυχτερινό κέντρο των Αθηνών. Αποτελεί για εμένα μεγάλη τιμή και επιβράβευση των προσπαθειών μου. Είχα συζητήσεις με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία και με ξάφνιασε ευχάριστα, το ενδιαφέρον του για συνεργασία. Σίγουρα, το να συμμετέχεις ως πρώτο όνομα σε καταξιωμένο μαγαζί της Πρωτεύουσας, αποτελεί σταθμό στην καριέρα μιας τραγουδίστριας. Για εμένα όμως υπάρχουν ορισμένες αξίες στην ζωή που μπαίνουν πιο πάνω από το χρήμα και την δόξα. Είναι οι ανθρώπινες αρχές και το συναισθηματικό δέσιμο που έχεις με ορισμένους ανθρώπους. Η διοίκηση του «VOICE» από την πρώτη στιγμή, με υποδέχθηκε με πολύ αγάπη και σεβασμό.
Το κοινό της Βέροιας ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικό απέναντί μου και πολλές φορές μ' έκανε να αισθανθώ σαν μέλος της οικογένειά του. Δεν θα μπω στο τριπάκι να ωραιοποιήσω τα πάντα ή να χρησιμοποιήσω ξύλινο λόγο. Την Ημαθία την νιώθω σαν δεύτερο σπίτι μου και περνάω υπέροχα. Στην ερώτησή σας, λοιπόν απαντάω ευθέως: «Δεν πάω πουθενά - Η καρδιά μου ανήκει στο «VOICE». Θα τιμήσω το συμβόλαιο που έχω με το καλύτερο μαγαζί της Μακεδονίας και σ' αυτό το σημείο θα ήθελα δημόσια να ευχαριστήσω το επιτελείο του νυχτερινού κέντρου για τον άψογο επαγγελματισμό τους και κυρίως την φιλοξενία τους. Σπανίζουν τέτοιοι άνθρωποι στον χώρο της νύχτας και είμαι πολύ τυχερή που τους γνώρισα. Και για να μην κουράζουμε το κοινό. Αυτήν την Παρασκευή και το Σάββατο, σας περιμένουμε στο κορυφαίο πρόγραμμα της Μακεδονίας. Ελάτε να διασκεδάσουμε σε ξέφρενους ρυθμούς και να είστε σίγουροι πως το κέφι θα απογειωθεί στα ύψη!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ