Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αποκαλύπτουμε την άγνωστη ζωή της εκρηκτικής τραγουδίστριας του «VOICE» Έλενας Μπάση (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ελενα Μπάση γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε εκεί τουριστικά επαγγέλματα! Απο τα 12 της επιλέχτηκε ως ταλέντο της σκοποβολής, πηγαίνοντας σε αθλητικό σχολείο!Καταφερε να γίνει μέλος της εθνικής Ελλάδας για πολλά συναπτά έτη, έχοντας διακριθεί σε πολλούς σημαντικούς αγώνες κι έχοντας κάνει κατάρριψη πανελλήνιου ρεκόρ!Επίσης, έχει σπουδάσει την υποκριτική τέχνη στο Θέατρο των Αλλαγών! Το τραγούδι μπήκε στην ζωή της σε μικρή ηλικία λόγω του πατέρα της που είναι τραγουδιστής!

Εχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου όπως Σταμάτης Γονίδης, Αντυπας, Πάνος Κιάμος, Άντζελα Δημητρίου, Βασίλης Καρράς, Θέμης Αδαμαντίδης, Στέλιος Ρόκος, Χρήστος Χολίδης και πολλοί άλλοι! Δισκογραφικά έχει συνεργαστεί με το Χρήστο Δάντη που της έγραψε 10 τραγούδια και με παρά πολλούς γνωστούς συντελεστές όπως Κωστας Τουρνάς, Βασίλης Γιαννοπουλος, Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, Δημήτρης Τσάφας και άλλοι. Αξίζει να σημειωθεί πως η καλλιτεχνική της καριέρα έχει διθυραμβικές κριτικές ακόμη και απο τον μεγάλο μας μουσικοσυνθέτη Χατζηνάσιο! Αυτή τη τη στιγμή έχει συνεργαστεί με τον μετρ των επιτυχιών Χριστόδουλο Σιγανό σε συνεργασία με τον Βαλεντίνο και τον Κωνσταντίνο Παντζή διασκευάζοντας
το παραδοσιακό τραγούδι «Να σ' αγαπώ ήντα θελά» γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία σε όλη την Ελλάδα και στα μεγαλύτερα κλαμπ! Να τονίσουμε πως η Ελενα έκανε πολλές εμφανίσεις στην Αμερική, ύστερα απο παράκληση των ομογενών εκεί. Η εκρηκτική λαϊκή ερμηνεύτρια εμφανίζεται εδώ και μερικούς μήνες στο κέντρο διασκέδασης του «VOICE» με ανεπανάληπτες επιτυχίες που ξεσηκώνουν τον κόσμο.
Ο «Βεροιώτης» ήταν εκεί και σας παρουσιάζει τα δύο βίντεο, τα οποία καθήλωσαν το κοινό της Ημαθίας και όχι μόνο. ΔΕΙΤΕ:


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ