Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αυτό είναι το νέο καλλιτεχνικό αστέρι του «OLA STAGE» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η εκρηκτική τραγουδίστρια Φανή Αβραμίδου ανάβει φωτιές στις πίστες όπου εμφανίζεται, συνδυάζει με επιτυχία την εξωτερική εμφάνιση με την φωνή. Με επιτυχίες όπως «την καλύτερη μου φίλη» που κυκλοφόρησε από την spicy σε στίχους Βαγγέλη Κωνσταντινίδη και μουσική Γαβριήλ Γαβριήλογλου, «δεν υπάρχω» απο Παναγιώτη Μπρακούλια, «αρρωστημένα σε θέλω» από Χριστόδουλο Σιγανό και Βαλεντίνο, «να μην σε νοιάζει» από Κυριάκο Παπαδόπουλο...
και Ηλία Φιλίππου, «ξέχασε με» μαζί με Master Tempo με πάνω απο 2,5 εκατομμύρια vius, «τι τρελά μου ζητάς»
με Διονύση Σχοινά όπου εμφανίστηκε στα βραβεία MAD το 2014, ενώ ήταν υποψήφια ως καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος καλλιτέχνης στα βραβεία MAD το 2013. Είναι απόφοιτος του deree-The American college of Greece στο Business Management, και έχει παρακολουθήσει για 4 χρόνια μαθήματα φωνητικής από την Αγγελική Αντωνοπούλου, καθώς και μαθήματα σολφέζ και ιστορία μουσικής στο ωδείο Βύρωνα. Ξεκίνησε την μουσική της διαδρομή στον Σταυρό του Νότου,ενώ στην πορεία την κέρδισε το λαϊκό μουσικό ρεπερτόριο.
Έχει συνεργαστεί με αξιόλογους λαϊκούς ερμηνευτές όπως ο Βασίλης Καρράς, η Έλλη Κοκκίνου, ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Νίκος Κουρκούλης,ο Νίκος Μακρόπουλος, ο Χρήστος Χολίδης, ο Θάνος Πετρέλης, ο Γιώργος Τσαλίκης, ενώ πέρσι ήταν στο Ποσειδώνιο με τον Κωστα Αργυρό, και φέτος και μέχρι πριν 1 μήνα στο Εμπατί με τον Χάρη Κωστόπουλο και τον Αντρέα Στάμο! Θα εμφανίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο νυχτερινό κέντρο του «OLA STAGE» στην οδό Ιεραρχών και θα είναι εκείνη που θα ανεβάσει κατακόρυφα την αδρεναλίνη της διασκέδασης!




ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ