Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εμμανουέλα Σερίφη: Έρχεται... στο «OLA live stage»!

Η Εμμανουέλα Σερίφη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη με τα χίλια χρώματα, την όμορφη Ξάνθη, από μαμά Θρακιώτισσα και μπαμπά Δραμινό. Η ενασχόληση της με τη μουσική ξεκίνησε... από γεννησιμιού της, καθώς με μπαμπά μουσικό, μεγάλωσε σ' ένα σπίτι γεμάτο μουσικά όργανα και πλημμυρισμένο από μελωδίες. Ήδη στα 4 της ξεκινά την εκμάθηση πιάνου, το οποίο συνεχίζει ακόμη και σήμερα, ενώ στη συνέχεια... ξεκινά τα θεωρητικά της μουσικής και ολοκληρώνει τις σπουδές της με την κτήση του πτυχίου αρμονίας, παράλληλα με τη φοίτηση της στο Λύκειο.
Τελειομανής ως μαθήτρια, αριστεύει στις πανελλήνιες εξετάσεις και επιλέγει να φοιτήσει στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης της Θεσσαλονίκης, γοητευμένη ανέκαθεν από τη διδασκαλία, με σκοπό να γίνει μια πετυχημένη δασκάλα.
Ολοκληρώνοντας τις σπουδές της με απόλυτη επιτυχία και μετά από πρόταση που της γίνεται, εισχωρεί δυναμικά στο χώρο του τραγουδιού, ο οποίος αναπάντεχα εξελίσσεται σε μια μεγάλη αγάπη!


Κερδίζει τον κόσμο και γίνεται ιδιαίτερα αγαπητή στον τόπο που ξεκίνησε να εμφανίζεται -στην ακριτική Αλεξανδρούπολη- όπου και παρέμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα, χάρη στην απήχηση που είχε στον κόσμο.


Η συνέχεια; Αναμενόμενη! Επιτυχημένες εμφανίσεις σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, με αποκορύφωμα τη συμμετοχή της στις περιοδείες του Βασίλη Καρρά, το καλοκαίρι του 2015.
Αθεράπευτα ευαίσθητη, αλλά και δυναμική όταν οι καταστάσεις το απαιτούν, λατρεύει να εκφράζεται μέσα από τη μουσική και το τραγούδι με το δικό της μοναδικό στυλ και την ιδιαίτερη φωνή της.
Αυτή την εποχή ξεκινά τις εμφανίσεις της στην όμορφη και γεμάτη ζωή Βέροια, στο πολυαγαπημένο «OLA live stage», γεγονός για το οποίο νιώθει ιδιαίτερα ανυπόμονη!
Αναμένονται νύχτες... Ξεσηκωτικές!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ