Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εκδήλωση γαστρονομίας στο Γυμνάσιο Κοπανού

Με πολλή μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Γαλλική Κουζίνα - Τα γαλακτομικά προϊόντα και η σοκολάτα, η διατροφική τους αξία και η χρήση τους σε γαλλική και ελληνική κουζίνα», στο Γυμνάσιο Κοπανού, τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου στο χώρο του σχολείου. Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ΄τάξης δούλεψαν με πολύ μεράκι και κέφι, αξιοποιώντας τις ιδιαίτερες ικανότητες και δεξιότητές τους. Μετά από έρευνα, με φαντασία και δημιουργικότητα έγραψαν διαλόγους... δημιούργησαν αφίσες και βιντεάκια, ζωγράφισαν και μαγείρεψαν ελληνικά και γαλλικά πιάτα, τα οποία παρουσίασαν με ευφάνταστο τρόπο.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, κα Μαυρίδου Αναστασία, η οποία εντυπωσιάστηκε από την προσπάθεια των μαθητών και των εκπαιδευτικών, η Προϊσταμένη Εκπαιδευτικών θεμάτων, κα Καρακώστα Αναστασία, η Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων, κα Σκεντερίδου Νόπη και ο Σύμβουλος Παιδαγωγικής Ευθύνης του σχολείου, κ. Μπουζιώτας Κωνσταντίνος.


Επίσης στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι της Ηρωϊκής πόλης Νάουσας, Παιδείας και Αθλητισμού, κ.Δάγγας Στέλιος και Καθαριότητας-Τεχνικών Έργων, κ. Λογδανίδης Στάθης καθώς και πολλοί εκπαιδευτικοί και γονείς.


Ξεχωριστή νότα έδωσε στην εκδήλωση η παρουσία μαθητών του 1ου και 2ου Λυκείου Νάουσας και του Δημοτικού σχολείου Κοπανού, οι οποίοι ερμήνευσαν γαλλικά τραγούδια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ