Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Είδηση «ΒΟΜΒΑ»: Αποχωρεί η Έλενα Μπάση από τη Βέροια;

ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ
Η είδηση έχει κυκλοφορήσει εδώ και μερικές ώρες στο διαδίκτυο και προέρχεται από δημοσιογράφο πασίγνωστου περιοδικού των Αθηνών. Πιο συγκεκριμένα, όπως έχει διαρρεύσει στην καλλιτεχνική πιάτσα, η εκρηκτική λαϊκή τραγουδίστρια του «VOICE» Έλενα Μπάση, σκέφτεται έντονα το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης μας...

και να μετακομίσει μόνιμα στην πρωτεύουσα. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δέχθηκε μια πολύ δελεαστική πρόταση συνεργασίας από γνωστό μαγαζί των Αθηνών.
Μάλιστα, ο Αθηναίος επιχειρηματίας (ο οποίος έχει δύο νυχτερινά κέντρα στην Παραλιακή και ένα στην Πειραιώς) ρίχνει χρυσάφι στα πόδια της εντυπωσιακής ερμηνεύτριας, καθώς την θεωρεί μια από τις καλύτερες τραγουδίστριες, η οποία μπορεί να κρατήσει ακόμη και μόνη της ένα ολόκληρο μαγαζί.
Αποκλειστικές πληροφορίες του «Βεροιώτη», κάνουν λόγο πως έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών και δεν αποκλείεται να έχουμε τις επόμενες ημέρες, άμεσες εξελίξεις στο θέμα. Η ίδια, προς το παρόν κρατάει σιγή ιχθύος, χωρίς να επιβεβαιώνει, αλλά και ούτε να διαψεύδει το σχετικό ρεπορτάζ. 
Τι πραγματικά συμβαίνει; Θα παραμείνει ή όχι στη Βέροια, η γυναίκα που έχει κλέψει τις εντυπώσεις και έχει στρέψει επάνω της όλα τα φώτα της δημοσιότητας; Όλα αυτά και άλλα πολλά, στο πιο καλλιτεχνικό site της Ημαθίας. Μείνετε συντονισμένοι... Έρχεται αποκλειστικό ρεπορτάζ από τον «δαιμόνιο»!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ