Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αθηνά Θεοδωρίδου: Το καλύτερο «τουμπερλέκι» της Βέροιας!

Στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης του «Voice» έχει ξεχωρίσει με την πληθωρική της παρουσία μια γυναίκα, η οποία έχει καταφέρει να κάνει άνω - κάτω ολόκληρο το μαγαζί με το εκπληκτικό της τουμπερλέκι. Η 25χρονη μουσικός με καταγωγή από την Δράμα, αναστατώνει τη νυχτερινή Βέροια και κλέβει τις εντυπώσεις με την σκηνική της παρουσία. Η Αθηνά είναι μία χαμογελαστή κοπέλα γεμάτο ενέργεια και μπόλικη τρέλα.
Από μικρή θυμάται τον εαυτό της να τρέχει από εδώ και από εκεί, σε κάθε εκδήλωση, σε εκδρομές, σε πάρτι, πάντα πρώτη για να οργανώσει τα πάντα και να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Δραστήρια και πολυπράγμων στρέφει συνέχεια επάνω της όλα τα αδιάκριτα βλέμματα.
Αυτό που την κάνει να διακρίνεται είναι το χιούμορ και ο αυθορμητισμός της. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και η ίδια: «Μ’ αρέσει να κάνω πλάκες στους φίλους μου και να τους κάνω να γελάνε. Σημασία έχει να είσαι καλόψυχος άνθρωπος και πάντα ευδιάθετος. Προσπαθώ να βοηθάω ανθρώπους που χρειάζονται την στήριξή μας και ειλικρινά το κάνω μέσα από την καρδιά μου, γιατί έτσι νιώθω και εγώ καλύτερα. Είμαι πολύ ευαίσθητη, αν και μεγάλωσα στην νύχτα που οι συνθήκες καμιά φορά είναι ιδιαίτερα δύσκολες. Όσο δυνατή και αν φαίνομαι τόσο ευαίσθητη είμαι. Έχω λυγίσει πολλές φορές». Όσον αφορά για τα αρνητικά του χαρακτήρας της τονίζει πως:
«Είμαι λίγο νευρική και πεισματάρα, ειδικά όταν θέλω κάτι. Ο κόσμος να χαλάσει πρέπει να το αποκτήσω. Είμαι λίγο ζηλιάρα σε normal πλαίσια, όπως θεωρώ όλες οι γυναίκες». Η γοητευτική μούσα του «Voice» ασχολείται επαγγελματικά με την μουσική (κρουστά), 7 ολόκληρα χρόνια. Η πρώτη της επαφή με το τουμπελέκι ήταν το 2004, αφού ύστερα από ένα ταξίδι των γονιών της στην Κωνσταντινούπολη, το δώρο που την περίμενε ήταν ένα τουμπερλέκι και έτσι ξεκίνησε επαγγελματικά στον καλλιτεχνικό χώρο. Ακούγοντας ανατολίτικη και τουρκική μουσική, βελτιώθηκε από μόνη της, χωρίς μουσικά ωδεία και δασκάλους. Παρακολούθησε ορισμένα σεμινάρια και διδάχθηκε πολλά μυστικά από δικούς της φίλους - μουσικούς. Το πάθος της για την μουσική είναι πολύ μεγάλο.
Η πρώτη της δουλειά ήταν το 2008 στην Δράμα στο νυχτερινό κέντρο (Theatro Live) και αμέσως μετά έγινε το μεγάλο βήμα στην Θεσσαλονίκη με τον διάσημο τραγουδιστή Πάνο Καλλίδη. Στην πόλη μας, η πρώτη της εμφάνιση έγινε το 2010, όταν και εμφανίστηκε με μεγάλη επιτυχία στις «Μορφές». Στη συνέχεια ακολούθησε μια μεγάλη διαδρομή στην Αθήνα, πάντα στο πλευρό του δημοφιλής καλλιτέχνη.  Αξίζει να σημειωθεί πως διαθέτει πτυχίο σε αεροπορικές εταιρίες, αλλά το πάθος της για την μουσική ήταν εκείνο που την συνεπήρε.
Έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του Ελληνικού τραγουδιού, όπως του Γιώργου Τσαλίκη, της Πάολας και πολλών άλλων. Αν και το τουμπερλέκι είναι κατεξοχήν ανδρικό μουσικό όργανο, η ίδια όταν ανεβαίνει επάνω στην σκηνή, αισθάνεται πως έχει να δώσει πολλά στο κοινό. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην αρχή ο κόσμος ξαφνιάζεται και περιμένει με αγωνία να ακούσει με προσοχή πως παίζει. Το αποτέλεσμα όμως είναι τόσο όμορφο που στο τέλος οι θαμώνες του «Voice» ξεσπούν σε παρατεταμένα χειροκροτήματα.
Σε ερώτηση που της κάναμε σχετικά με την διασκέδαση στη Βέροια, μας απάντησε ότι: «Οι Βεροιώτες είναι πρώτοι στην διασκέδαση και στην καλοπέραση. Αυτό που βλέπω είναι πως παρά την κρίση που έχουμε ο Βεροιώτης ακόμα και 5 ευρώ να έχει στην τσέπη του, θα βρει τον τρόπο να βγει έξω. Έχω ταξιδέψει σε ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά πραγματικά αυτό που γίνεται στ
ην Ημαθίας δεχν έχει προηγούμενο. Η Βέροια διαφέρει στη νυχτερινή διασκέδαση, γιατί διαθέτει αληθινούς και αυθόρμητους ανθρώπους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ