Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Απογοήτευση από τους συγγενείς των θυμάτων της Εγνατίας για την αποφυλάκιση του Ρουμάνου οδηγού (ΒΙΝΤΕΟ)

Την απογοήτευση των οικογενειών που έχασαν δικούς τους ανθρώπους στο τραγικό δυστύχημα της 5ης Οκτωβρίου 2014 στην Εγνατία Οδό, προκάλεσε η είδηση της αποφυλάκισης του Νικολάι Τουντόραν (που έβγαλε σε πανελλήνια αποκλειστικότητα ο «Βεροιώτης», δείτε ΕΔΩ), του Ρουμάνου οδηγού της νταλίκας που έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα επάνω στα σταματημένα αυτοκίνητα, προκαλώντας το θάνατο 6 ανθρώπων και τον τραυματισμό δεκάδων.
Δυο από τους συγγενείς είναι και ο Μιχάλης και Χρήστος Ευαγγελόπουλος ο πατέρας και γιος που στο τραγικό συμβάν έχασαν τη σύζυγο και μητέρα τους. Οι δυο άντρες μίλησαν στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου για τη σοκαριστική καραμπόλα που συγκλόνισε την Ελλάδα αλλά και για την αντίδρασή τους στο άκουσμα της αποφυλάκισης. 
«Η ελληνική δικαιοσύνη δεν υπάρχει πια. Από κει που ήταν 50 χρόνια η ποινή, έκανε 1,5 χρόνο και αποφυλακίστηκε» αναφέρει ο Χρήστος Ευαγγελόπουλος, ο τότε τερματοφύλακας της ομάδας χάντμπολ του Φίλιππου Βέροιας, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά εκείνη τη μέρα και νοσηλεύτηκε για 10 ημέρες σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.
Ο Μιχάλης Ευαγγελόπουλος μίλησε για τη στιγμή που ανακοίνωσε στον γιο του ότι η μητέρα του πέθανε: «Εκεί ήταν το δύσκολο, να του πω ότι η μητέρα του σκοτώθηκε. Του το λέγαμε τη μία μέρα, την επόμενη το ξεχνούσε. Ώσπου μια μέρα πήγε στο μνήμα και από τότε το συνειδητοποίησε. Είδα από τον καθρέφτη να έρχεται το φορτηγό με μεγάλη ταχύτητα, δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ