Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Σήκωσε» την κούπα του Φίλιππου ο Δήμαρχος Βέροιας

Σύσσωμη την κυπελλούχο ομάδα χάντμπολ του Φίλιππου υποδέχθηκε στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, το μεσημέρι της Τρίτης 1/3. Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους παίκτες που συμμετείχαν σε αυτή την επιτυχία, τον προπονητή Στέλιο Σεϊρεκίδη, το προπονητικό team και τον προηγούμενο προπονητή Κώστα Τούτση, την ομάδα υποστήριξης και το ΔΣ του Φίλιππου. «Σε μια τέτοια δύσκολη οικονομική περίοδο...
η κατάκτηση ενός τέτοιου τροπαίου είναι ακόμα πιο σημαντική, ειδικά και για εμάς που είχαμε χρόνια να χαρούμε μια τέτοια διάκριση. Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει, πέρα από τους παίκτες και τον προπονητή και στη Διοίκηση, καθώς κάποτε ίσως ήταν αυτονόητο πως ο Πρόεδρος έχει τα χρήματα να υποστηρίξει τον Σύλλογο, τα τελευταία χρόνια όμως δεν είναι. 
Ο δήμος θα είναι κοντά στην ομάδα και στο Σύλλογο στο βαθμό που μπορεί. Εύχομαι να είναι ο Φίλιππος πάντα τροπαιοφόρος και νικηφόρος και να τιμάει πάντα το όνομα των προγόνων μας», ανέφερε ο Δήμαρχος και χάρισε στη συνέχεια στον πρόεδρο Γιώργο Φύκατα -ο οποίος δήλωσε πως επόμενος στόχος είναι το πρωτάθλημα- το αντίγραφο του διαδήματος του Φιλίππου, κάτι χαρακτηριστικό τόσο της πόλης όσο και της ομάδας. 
Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο προπονητής Στέλιος Σεϊρεκίδης, λέγοντας πως είναι ιδιαίτερη τιμή που έχω τέτοιους συνεργάτες και τέτοιους σπουδαίους αθλητές. Πιστεύω πως οι μικρότεροι θα ακολουθήσουν τα βήματά τους και θα έχουν την ανάλογη εξέλιξη. Με το κύπελλο αυτό συνεχίστηκε το όραμα που υπήρχε τα τελευταία χρόνια και η προσπάθεια θα συνεχιστεί», είπε ενώ δεν παρέλειψε να αποδώσει και ένα μέρος της επιτυχίας αυτής στον πρώην προπονητή της ομάδας Κώστα Τούτση.
Στο πρόσωπο της μητέρας των αθλητών Γρηγόρη και Παναγιώτη Σανίκη που παραβρέθηκε στην εκδήλωση, απένειμε τα εύσημα, για λογαριασμό όλων των μανάδων, το μέλος της Διοικούσας επιτροπής Γιώργος Χατζόγου, που όπως είπε έχουν πλύνουν πολλές φανέλες και σορτσάκια αθλητών.
Το λόγο τέλος πήρε ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης, μέλος της Διοίκησης, που θέλησε με τη σειρά του να εκφράσει τα συγχαρητήριά του στην ομάδα, «Μια ομάδα που ξεπέρασε τον εαυτό της και την οικονομική συγκυρία, που χωρίς να έχει οικονομικές δυνατότητες, εξαντλώντας κάθε πόρο που έλαβε με δυσκολία αλλά και χάρη στην παλικαριά των παιδιών αυτών, την ψυχή και το μυαλό που έδειξαν, κατάφερε κάτι που στην αρχή της χρονιάς φάνταζε ακατόρθωτο. Μετά από 9 χρόνια να φέρει μια τέτοια μεγάλη τιμή στην πόλη», ενώ έκανε αναφορά και στη στήριξη που θα πρέπει να έχει η ομάδα και ο Σύλλογος από το δήμο. «Ωραία τα μεθεόρτια, αλλά θα πρέπει ο δήμος πριν φτάσουμε στις επιτυχίες, να εξαντλήσει τις δυνατότητές του. Δυστυχώς δεν φτάνει μόνο η ψυχή και η καρδιά, χρειάζονται και οικονομικά μέσα. Εμείς εξαντλήσαμε ότι μπορούσαμε. Έχουμε μια καλή βιτρίνα και πολύς κόσμος θα ήθελε να ασχοληθεί με το άθλημα, προσφέροντας διακρίσεις και όφελος στην πόλη».






























ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ