Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πριν από λίγο: Γέμισε Τρακτέρ η Μητροπόλεως! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Σε υλοποίηση του πλάνου συνέχισης των κινητοποιήσεων των αγροτών της Ημαθίας που δεν υποστέλλουν τη σημαία του αγώνα, τρακτέρ έκαναν την εμφάνισή τους σήμερα Τετάρτη 02/03 στη Βέροια. Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Μεσσαλάς, είχε προειδοποιήσει για την κλιμάκωση του αγώνα. Δείτε το ρεπορτάζ του «Βεροιώτη» ΕΔΩ. Οι αγρότες επέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας σε αντιπεριφέρεια και Δημαρχείο...
και δήλωσαν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους και να μην καταθέσουν τα όπλα. Εμφανίστηκαν δε ιδιαίτερα μαχητικοί και έτοιμοι για αγώνα διαρκείας. Η κυκλοφορία διεκόπη και η παρουσία της αστυνομίας ήταν διακριτική.
Η πορεία των αγροτών είχε πρώτη στάση την εφορία και κατόπιν κατευθύνθηκαν στη Βέροια, στο πολιτικό γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ. Σκοπός ήταν να καλέσουν τους κυβερνητικούς βουλευτές να τοποθετηθούν δημόσια για το τι θα πράξουν στις κρίσιμες ψηφοφορίες που έρχονται. Βρήκαν όμως τα γραφεία κλειστά, συνέχισαν στο Δημαρχείο όπου μίλησαν με τον Δήμαρχο και κατέληξαν στην Αντιπεριφέρεια.







ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ