Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στην Ορεστιάδα για τη γιορτή των Αγ. Θεοδώρων χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Βέροιας

Κατά το διήμερο 18 και 19 Μαρτίου ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων μετέβη στην Ιερά Μητρόπολη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου, κατόπιν προσκλήσεως του επιχώριου Μητροπολίτου κ. Δαμασκηνού, προκειμένου να λάβει μέρος στην ιερά πανήγυρη των προστατών της Ορεστιάδος Αγίων Θεοδώρων. Τον σεβασμιώτατο συνόδευσαν ο Πρωτοσύγκελλος αρχιμ. Αθηναγόρας Μπίρδας, ο Αρχιδιάκονος π. Πρόδρομος Γκιρτζαλιώτης...
και ο Μοναχός π. Γεράσιμος Μπεκές.
Την Παρασκευή το απόγευμα τελέστηκε ο πανηγυρικός εσπερινός στον ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων Ορεστιάδος χοροστατούντος του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας κ. Παντελεήμονος και συγχοροστατούντων των σεβασμιωτάτων Ελασσώνος κ. Χαρίτωνος και Διδυμοτείχου κ. Δαμασκηνού. Αμέσως μετά το τέλος του εσπερινού τελέστηκε η Ακολουθία του Αποδείπνου μετά της Α΄στάσεως των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο χοροστατούντος του σεβ. Ελασσώνος κ. Χαρίτωνος, ο οποίος κήρυξε και το θείο λόγο.
Το Σάββατο το πρωί χοροστάτησε στον όρθρο και προεξήρχε του πολυαρχιερατικού συλλείτουργου ο σεβ. Μητροπολίτης Βεροίας κ. Παντελεήμων, ο οποίος κήρυξε και το θείο λόγο.
Ακολούθησε λιτανευτική πομπή στους δρόμους της πόλης, ενώ στην κεντρική πλατεία τελέστηκε αρτοκλασία.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ Α΄ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ
























ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΘΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΟ













































ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ