Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νίκη - παραμονής θέλει η Βέροια κόντρα στο Λεβαδειακό

Χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον διεξάγεται το παιχνίδι της Βέροιας με τον Λεβαδειακό στην πρωτεύουσα της Ημαθίας.
Ωστόσο, οι Βεροιώτες είναι αυτοί που έχουν κίνητρο, καθώς με νίκη θα οριστικοποιήσουν την υπόθεση παραμονή, αφού είναι στο +10 από τη ζώνη του υποβιβασμού έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε. Όσο για τον σύλλογο της Λιβαδειάς, δεν είναι μόνο η πεντάδα, αλλά και η έκτη θέση!

Σε περίπτωση που κάποια ομάδα από την πεντάδα δε λάβει άδεια για Ευρώπη, τότε ακολουθεί η επόμενη.
Μέσα ο Αμπντούν
Το ευχάριστο για τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο είναι ότι βρίσκεται ξανά σε επίπεδο για να αγωνιστεί ο Τζαμέλ Αμπντούν. Ο Αλγερινός ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ανέκτησε το χαμένο έδαφος από πλευράς φυσικής κατάστασης για να συμπεριληφθεί στην αποστολή. Βέβαια, δε θα είναι πιθανότατα στο αρχικό σχήμα, αλλά δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής. Από εκεί και πέρα, ο τεχνικός του συλλόγου της Ημαθίας δεν υπολογίζει στους τραυματίες Λόπεζ, Μπατιόν, Βεργώνη, Κόλα, Νάστο και στον ανέτοιμο Μπαλάφα. Σε ό,τι έχει να κάνει με την 11άδα, ο Γιαννούλης εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει στο αριστερό άκρο της άμυνας και ο Μαραγκός θα πάρει τη θέση του Ραούλ Μπράβο στα στόπερ. Το 4-2-3-1 δεν πρόκειται να αλλάξει, με τον Καντιμοίρη να είναι κάτω από τα δοκάρια, με τον Μαλόν να είναι δεξιά στην άμυνα, τον Γιαννούλη αριστερά και τους Πούγγουρα, Μαραγκό να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Αμυντικά χαφ οι Άρτσε, Σιόντης και μπροστά τους δεξιά ο Μαγέφσκι, αριστερά ο Γιουσούφ και επιτελικός ο Ανάκογλου. Στην κορυφή θα βρίσκεται ο Ναζλίδης.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ