Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φύκατας: «Ο Φίλιππος Βέροιας να γίνει πρωταθλητής»

Γραπτή δήλωση έκανε ο πρόεδρος του Φίλιππου Βέροιας Γιώργος Φύκατας, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Ο έμπειρος παράγοντας, αφού ευχαρίστησε προσωπικά τον δήμαρχο της Βέροιας, τόνισε με ιδιαίτερη έμφαση πως στόχος της διοίκησης είναι η ομάδα να γίνει πρωταθλήτρια και κυρίως να προσελκύσει τη νεολαία στους αγωνιστικούς χώρους. Διαβάστε αναλυτικά την δήλωση του ισχυρού άνδρα του «Αυτοκράτορα» του Ελληνικού Χάντμπολ:
«Ευχαριστούμε τον δήμαρχο Βεροίας για την τιμή που μας έκανε, καθώς επίσης και για την βοήθεια που υποσχέθηκε στον Σύλλογο μας. Εμείς απο την μεριά μας υποσχεθήκαμε ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν, ούτως ώστε η ομάδα μας να στεφθεί πρωταθλήτρια, και έτσι να δώσουμε χαρά και περηφάνια στην πόλη μας και στους φιλάθλους μας.
Επίσης υποσχόμαστε να συνεχίσουμε το λειτούργημα που κάνουμε στα τμήματα υποδομής, προσπαθώντας να φέρουμε στον αθλητισμό, όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά γίνεται, αποτρέποντας τα έτσι από κακές συνήθειες, όπως ναρκωτικά, κάνοντας τους αθλητές απο μικρή ηλικία και καλύτερους ανθρώπους»!


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ