Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φανή Αβραμίδου: «Η Βέροια διαθέτει καταπληκτικό κοινό»

Η Φανή Αβραμίδου είναι το νέο καλλιτεχνικό αστέρι του «OLA STAGE». Εδώ και δύο εβδομάδες περίπου έχει καταφέρει να γοητεύσει με την λαμπερή σκηνική παρουσία της και να αγαπηθεί από το κοινό της Βέροιας. Με βασικό της όπλο την μοναδική φωνή της, θεωρείται αυτήν την στιγμή από τις κορυφαίες τραγουδίστριες της Κεντρικής Μακεδονίας. Η ίδια μέσα από αποκλειστικές της δηλώσεις στον δημοσιογράφο του «Βεροιώτη», τονίζει πως είναι πολύ χαρούμενη...
που συμμετέχει στο πρόγραμμα του «OLA STAGE» και στάζει μέλι για το κοινό που την υποδέχθηκε με πολύ αγάπη. «Οι πρώτες μου εντυπώσεις από τη Βέροια είναι εξαιρετικές. Εμφανίζομαι σ' ένα από τα καλύτερα μαγαζιά της Μακεδονίας και είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι μέλος της πετυχημένης ομάδας.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διεύθυνση του μαγαζιού για την άψογη φιλοξενία και κυρίως το κοινό της Βέροιας που είναι καταπληκτικό. Έχω τραγουδήσει σε πολλά νυχτερινά κέντρα, αλλά αυτό που γίνεται εδώ πραγματικά δεν περιγράφεται με λέξεις. Κέφι, χορός και διασκέδαση μέχρι τα ξημερώματα. Επίσης, θα ήταν παράλειψή μου να μην αναφερθώ στο υπέροχο προσωπικό του «OLA STAGE», οι οποίοι είναι οι αφανείς ήρωες της βραδιάς. Σας περιμένουμε κάθε Παρασκευή και Σάββατο για να διασκεδάσουμε σε ξέφρενους λαϊκούς ρυθμούς» ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοφιλής ερμηνεύτρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ