Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με επιτυχία εγχειρίστηκε ο Μιλόσεβιτς στο Νοσοκομείο Βέροιας!

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το χειρουργείο της ρήξης του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου και της ρήξης του μηνίσκου του δεξιού γόνατος του Σέρβου παίκτη του τμήματος Χάντμπολ του Φίλιππου Βέροιας Ούρος Μιλόσεβιτς. Η επέμβαση έγινε στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας από την Ορθοπεδική κλινική με χειρουργούς τον διευθυντή Πέτρο Πετρίδη και τον επιμελητή Αθανάσιο Κράβα. Η εγχείρηση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και ο ασθενής...
νοσηλεύεται στην ορθοπεδική κλινική. Αξίζει να σημειωθεί πως λίγη ώρα μετά την δύσκολη επέμβαση, ο πρόεδρος του Φιλίππου Γιώργος Φύκατας έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον διευθυντή της ορθοπεδικής κλινικής του νοσοκομείου Βεροίας, κύριο Πέτρο Πετρίδη και όλο το επιτελείο του, καθώς και την αναισθησιολόγο κυρία Μαρία Μιχαηλίδου, για την πετυχημένη εγχείρηση του παίκτη της ομάδας χάντμπολ του Φιλίππου, Uros Milosevic. Η εμπειρία και η επιστημονική κατάρτιση του κύριου Πετρίδη, θα συμβάλουν στα μέγιστα, ούτως ώστε ο αθλητής μας να επιστρέψει γερός και υγιής, μετά την ατυχία που είχε με τον σοβαρό τραυματισμό του!»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ