Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χρυσό βαθμό πήρε η Βέροια μέσα στον Ηρακλή

Εκπληκτικό ματς χωρίς νικητή στην... λίμνη του Kαυτανζογλείου! Η Βέροια προηγήθηκε με τον Ανάκογλου, ο Ηρακλής ισοφάρισε με τον Βέλλιο και το τελικό 1-1 ήταν... φτωχό βάση εικόνας! Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν στο Καυτανζόγλειο στάδιο, στο τελικό 1-1, Ηρακλής και Βέροια. Οι δύο ομάδες προσέφεραν, σε ένα βαρύ τερέν λόγω της έντονης βροχόπτωσης, ωραίο θέαμα με δύο γκολ (Ανάκογκλου και Βέλλιος) και πολλές ωραίες φάσεις στις δύο εστίες.
Αν το παιχνίδι διεξαγόταν κάτω από άλλες συνθήκες τότε ίσως και να βλέπαμε περισσότερα γκολ, αλλά και κόσμο στις κερκίδες.


Έκπληξη με Τσότρα
Ο Νίκος Παπαδόπουλος μπορεί όλη την εβδομάδα να δοκίμαζε τον Περόνε για την δεξιά πλευρά της επίθεσης του Ηρακλής, όμως προτίμησε τον νεαρό Τσότρα. Οι Θεσσαλονικείς σε σχηματισμό 4-2-3-1 ξεκίνησαν το παιχνίδι με τον Χουάντερσον κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα δεξιά θα είναι ο Μπουκουβάλας, αριστερά ο Σαραμαντάς και στα στόπερ οι Ζιαμπάρης, Τσότρας. Αμυντικά χαφ οι Στάμου, Ιντζόγλου και μπροστά τους ο Κυριακίδης δεξιά, ο Μοντέιρο αριστερά και επιτελικός μέσος ο Λεοζίνιο. Στην κορυφή της επίθεσης ο Βέλλιος.


Με πολλές αλλαγές
Με 8 απουσίες ήρθε στην Θεσσαλονίκη η Βέροια με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να ξεκινάει το παιχνίδι σε σχηματισμό 4-2-3-1. Καντιμοίρης, Ραούλ Μπράβο, Γιαννούλης Αραγόνες , Μαραγκός, Σιόντης, Άρτσε, Μαγέφσκι, Γιουσούφ, Ανάκολου, Καικούτ


Τον έπιασε στον ύπνο
Στο ξεκίνημα του αγώνα η Βέροια, έπιασε στον ύπνο τον Ηρακλή, που βγήκε στον αγωνιστικό χώρο νωθρός, και προηγήθηκε με 1-0 με γκολ του Ανάκογλου στο 9ο λεπτό. Ο Γιουσούφ από τα αριστερά έβγαλε την σέντρα με την άμυνα του Ηρακλή να είναι απών και τον έμπειρο μέσο με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χουάντερσον. Η ομάδα της Ημαθία προσπάθησε σε όλο το πρώτο ημίχρονο να βγάλει επιθέσεις από τον άξονα με τους Άρτσε και Ανάκογλου να δείχνουν διάθεση να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους.
Βέλλιος και 1-1

Ο Ηρακλής μετά το γκολ, άρχισε δειλά - δειλά να πατάει περιοχή χωρίς να απειλήσει την εστία του Καντιμοίρη. Στο 28' κατάφεραν οι «κυανόλευκοι» να ισοφαρίσει το παιχνίδι μετά από τραγικό διπλό λάθος του τερματοφύλακα της Βέροιας. Μετά από σέντρα του Σαραμαντά από αριστερά ο Καντιμοίρης φώναξε στον Ραούλ Μπράβο να αφήσει την μπάλα γιατί θα κάνει έξοδο. Ο τερματοφύλακας όμως των φιλοξενούμενων άργησε... με τον Βέλλιο να εκμεταλλεύεται το λάθος και με καρφωτή κεφαλιά να ισοφαρίζει, 1-1.
Είχε κέφια ο Άρτσε

Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα που πάλεψε να πάρει προβάδισμα στο σκορ ήταν η Βέροια. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έδωσε εντολές στους παίκτες του οι επιθέσεις να βγαίνουν από τον άξονα καθώς το δίδυμο Στάμου και Ιντζόγλου δεν μπορούσε να σταματήσει τους Άρτσε και Ανάκογλου που μοίραζαν με ευκολία την μπάλα όπου ήθελαν. Επίσης λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου ήθελε να εκμεταλλευτεί και τα προσωπικά λάθη που θα έκαναν οι Θεσσαλονικείς στην προσπάθεια τους να διώξουν την μπάλα από την περιοχή τους.

Τον κράτησε ζωντανό ο Χουάντερσον

Η ομάδα της Ημαθίας είχε τις φάσεις όμως στάθηκε άτυχη καθώς κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Χουάντερσον, ο φύλακας άγγελος του Ηρακλή. Στο 38' ο Γιουσούφ από τα πλάγια και υπό την πίεση τον Μπουκουβάλα και Ζιαμπάρη έπιασε το σουτ με τον Χουάντερσον να διώχνει σε κόρνερ. Στο 42' ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας προλαβαίνει πριν τον Μαγέφσκι και μπλοκάρει τη μπάλα και στο 45'είχαμε την επέμβαση του Χουάντερσον σε μακρινό σουτ του Μαγέφσκι.

Οι αλλαγές σε σχήματα και πρόσωπα


Στην επανάληψη ο Παπαδόπουλος απέσυρε από το παιχνίδι τον Μοντέιρο που δεν πήρε πολλές πρωτοβουλίες βάζοντας στο παιχνίδι τον Λουκίνα. Ο τελευταίος πήγε δίπλα στον Βέλλιο με τον Ηρακλή ν' αγωνίζεται με δύο σέντερ φορ και σε σχηματισμό 4-4-2 με ρόμβο. Μπορεί να υπήρχε θέληση κι από τις δύο ομάδες να παίξουν ποδόσφαιρο, όμως ο αγωνιστικός χώρος είχε μετατραπεί σε λίμνη. Οι προσπάθειες των ανθρώπων του Ηρακλή να κρατήσουν σε καλά επίπεδα το γήπεδο δεν στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία καθώς σε όλο το 90λεπτό η βροχόπτωση ήταν πολύ δυνατή.

Φουλ επίθεση
Στο τελευταίο τέταρτο οι δύο προπονητές έβαλαν στο παιχνίδι παίκτες που θα μπορούσαν να φέρουν την νίκη με τον Ηρακλή και την Βέροια να έχουν τις ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ. Την επέμβαση του αγώνα είχαμε στο 75' όταν ο Ιντζόγλου από τον άξονα έπιασε δυνατό σουτ με τον Καντιμοίρη να απλώνει το κορμί πέφτοντας στην αριστερή του γωνία κρατώντας την Βέροια στο παιχνίδι. Στο 80' ο Ζιαμπάρης μετά από φάουλ του Ρομάνο έπιασε την κεφαλιά αλλά δεν βρέθηκε συμπαίκτης του για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Τρία λεπτά αργότερα ο Ναζλίδης χωρίς πίεση έπιασε το σουτ, όμως η μπάλα έφυγε δίπλα από το δοκάρι. Στο 88' μετά από σέντρα του Μπουκουβάλα από τα δεξιά ο Ρομάνο έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να χτυπάει στο κάθετο δοκάρι της εστίας της Βέροιας και στην συνέχεια στην αγκαλιά του Καντιμοίρη.

MAN OF THE MATCH: Ο Απόστολος Βέλλιος κατάφερε να διαβάσει σωστά την φάση στο 28ο λεπτό και να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης για τον Ηρακλή.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Αν το παιχνίδι διεξαγόταν κάτω από διαφορετικές καιρικές συνθήκες τότε ίσως και να βλέπαμε το καλύτερο παιχνίδι για φέτος στην SuperLeague.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Ο Πέδρο Άρτσε ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν στο παιχνίδι με τον Ηρακλή για το ταλέντο του και τις εμπνεύσεις του στο παιχνίδι. Ο 25χρονο μεσοεπιθετικός αν συνεχίσει να παρουσιάζει αυτό το πρόσωπο και στα υπόλοιπα παιχνίδια τότε το καλοκαίρι θα υπάρξουν πολλοί μνηστήρες.

Η ΓΚΑΦΑ: Τα δύο γκολ που σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο προήλθαν από λάθη στην άμυνα. Στο τέρμα του Ανάκογλου το κεντρικό αμυντικό δίδυμο άφησε τον έμπειρο μέσο στην καρδία της άμυνας του Ηρακλή. Ενώ στο γκολ του Βέλλιου ήταν ένα δώρο του Καντιμοίρη που άργησε να βγει από την εστία του.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Παρότι είχαμε δυνατές μάχες κάτω από έναν κακό αγωνιστικό χώρο, ο Κιοτζένης ήταν κοντά σε όλους τις φάσεις χωρίς να κάνει ο ίδιος και οι βοηθοί του κάποιο λάθος. Μάλιστα στο τέλος δέχθηκε τα συγχαρητήρια των παικτών, αλλά και των δύο προπονητών για την διαιτησία του.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ: Ο Ηρακλής δεν τα κατάφερε στην προσπάθεια που κάνει να διατηρηθεί κοντά στις θέσεις που οδηγούν στα play offs καθώς σήμερα άφησε βαθμούς στο Καυτανζόγλειο. Η αγωνιστική απραξία που υπήρξε την προηγούμενη εβδομάδα για τους Θεσσαλονικείς, λόγω της αναβολής του αγώνα με τον Ολυμπιακό, επηρέασε τους παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου που βγήκαν νωθροί στο παιχνίδι. Η ομάδα της Βέροιας παρότι είχε πολλές και σημαντικές απουσίες έδειξε ένα συμπαγές σύνολο, ικανό να κάνει την ζημιά σε οποιαδήποτε ομάδα.

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Ζιαμπάρης, Στάμου (87' Περόνε), Τσότρας, Ιντζόγλου, Κυριακίδης, Μοντέιρο (46' Λουκίνας), Λεοζίνιο (78' Ρομάνο), Βέλλιος

Βέροια (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Καντιμοίρης, Ραούλ Μπράβο, Γιαννούλης Αραγόνες , Μαραγκός, Σιόντης, Άτσε, Μαγέφσκι, Γιουσούφ (80' Αμπντουν), Ανάκολου, Καικούτ (73' Ναζλίδης)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ