Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΔΕΙΤΕ: Αυτό θα είναι το επόμενο smartphone σας!

Όλοι οι κατασκευαστές επιλέγουν την έκθεση της Βαρκελώνης για να δείξουν τα τελευταία smartphones τους ή ακόμη και για να τα παρουσιάσουν για πρώτη φορά στο κοινό! Κάτι που έγινε και φέτος. Στο Mobile World Congress μπορεί κανείς να δει τις συσκευές που θα υπάρχουν στις προθήκες των
καταστημάτων τον επόμενο χρόνο και να επιλέξει το smartphone που θα ήθελε να αποκτήσει. Οι κατασκευαστές παρουσιάζουν τις ναυαρχίδες, αλλά και συσκευές για κάθε βαλάντιο. Ο «Βεροιώτης» σας δείχνει τα τελευταία μοντέλα:


Samsung Galaxy S7 edge και Samsung Galaxy S7
sams07
Οι δύο ναυαρχίες του κορεατικού κολοσσού παρουσιάστηκαν μία μέρα πριν τα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης και μαγνήτισαν το κοινό. Τα Galaxy S7 και S7 Edge διαθέτουν οθόνη 5,1 και 5,5 ιντσών αντίστοιχα, ενώ ενσωματώνουν την έκδοση 6.0 του Android Marshmallow. Αμφότερες οι συσκευές διαθέτουν αναβαθμισμένο επεξεργαστή μαζί με μνήμη RAM 4GB για καλύτερη απόδοση, αλλά και σύστημα ψύξης ώστε να αποφεύγεται η υπερθέρμανση του κινητού.
Βελτιωμένη επίσης είναι και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας των δύο νέων Galaxy για μεγαλύτερα διαστήματα μεταξύ των φορτίσεων. 
Επίσης είναι εξοπλισμένα με λεπτότερη κάμερα 12Mpixels, η οποία διαθέτει σύστημα για να εισχωρεί περισσότερο φως μέσα στον αισθητήρα, κάτι που επιτρέπει τη λήψη καθαρών φωτογραφιών με λιγοστό φωτισμό. 

Sony Xperia X
phpoxes9i
Η Sony κατέφτασε στη Βαρκελώνη, έχοντας στις βαλίτσες της -μεταξύ άλλων- όχι τη νέα ναυαρχίδα της εταιρείας, αλλά ένα τηλέφωνο που τοποθετείται στη μεσαία κατηγορία. Ο λόγος για τη σειρά Xperia X. Τη σειρά X θα τη δούμε σε 3 εκδόσεις: επιδόσεων, μεσαίας κατηγορίας και οικονομική. Η Sony περηφανεύτηκε ιδιαιτέρως για την τεχνολογία εστίασης με την οποία εξοπλίζει τους φακούς όλων των μοντέλων και επιτρέπει στο κινητό να προβλέπει πού θα βρεθεί ένα κινούμενο αντικείμενο και να το φωτογραφήσει «με τέλεια εστίαση, δίχως καμία θολούρα».

HTC One X9
gsgsd
Η HTC, ακολουθώντας τα βήματα της Sony, δεν έδειξε κάποια κορυφαία συσκευή στη Βαρκελώνη, αλλά το One X9 που τοποθετείται κάτω από τη ναυαρχία της φίρμας.
Πρόκειται για μια μεταλλική συσκευή με οθόνη Super LCD 5,5 ιντσών Full HD και στο εσωτερικό του «φωλιάζει» άπλετη ισχύς, με έναν 8πυρηνο επερξργαστή Cortex-A53 (MediaTek) και 3GB RAM. Διαθέτει κάμερα 13MP με φωτεινό διάφραγμα f/2.0, ηχεία τεχνολογίας BoomSound και θύρα microSD.

Xiaomi Mi 5
sadadsad
Την έκθεση Mobile World Congress επέλεξε και ο κινεζικός κατασκευαστής Xiaomi που φημίζεται για την πολύ καλή σχέση επιδόσεων/τιμής, για να παρουσιάσει τη νέα του ναυαρχίδα η οποία ακούει στο όνομα Mi 5. Πρόκειται για το φτηνότερο μέχρι αυτή τη στιγμή κινητό με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 820. Συνοδεύεται από έως και 4GB RAM και κάμερα 16MP με έναν προηγμένο σταθεροποιητή εικόνας που έδειξε εξαιρετικά αποτελέσματα.

LG G5
lghasmfa1
Την έκθεση Mobile World Congress επέλεξε και ο έτερος κορεατικός κολοσσός για να δείξει τη νέα ναυαρχίδα της στο στόλο των smartphones, που ακούει στο όνομα G5. Η μεγάλη αλλαγή σε σχέση με την προηγούμενη γενιά είναι το μεταλλικό σώμα το οποίο επενδύει εξολοκλήρου τη συσκευή.
Ένα, επιπλέον, καινοτόμο και μοναδικό χαρακτηριστικό που διαφοροποιεί το LG G5 σε σχέση με τον ανταγωνισμό είναι ότι το κάτω μέρος της συσκευής αφαιρείται και ο χρήστης αποκτά πρόσβαση στην μπαταρία, ενώ επιπλέον μπορεί να προσθέσει διάφορα modules, αξεσουάρ κι άλλα στοιχεία, φέρνοντας έτσι τη συσκευή στα μέτρα του.
Επιπλέον, διαθέτει εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 32GB με δυνατότητα επέκτασης έως 200GB μέσω εξωτερικής κάρτας microSD. Στην «καρδιά» του κινητού χτυπά ο επεξεργαστής Snapdragon 820 της Qualcomm, ενώ η μνήμη RAM φτάνει τα 4GB.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ