Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ανοίγει κατάστημα ρούχων H&M στο κέντρο της Βέροιας!

ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Η Hennes & Mauritz ανοίγει ένα ακόμη κατάστημα στην Ελλάδα, ξεπερνώντας τα 20, αυτή τη φορά στη Βέροια. H κρίση δεν επηρεάζει τα αναπτυξιακά πλάνα της σουηδικής αλυσίδα ένδυσης H&M, Hennes & Mauritz, η οποία ανοίγει το κατάστημα στην οδό Μητροπόλεως. Παρόλο το αρνητικό κλίμα που επικρατεί στον χώρο της ένδυσης - κλωστοϋφαντουργίας, λόγω της κινεζικής διείσδυσης προϊόντων...και της γενικότερης οικονομικής στενότητας, η εταιρεία αυτή τολμάει και επεκτείνεται. Ο λόγος της επιτυχίας της είναι οι προσιτές τιμές, αλλά και η γρήγορη ανανέωση των προϊόντων της.
Η ιστορία της H&M βρίσκεται πίσω στο 1947, όταν ο ιδρυτής της Erling Persson, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού του στις ΗΠΑ, εντυπωσιάστηκε από ένα νέο είδος καταστήματος ένδυσης, με υψηλό τζίρο και φθηνές τιμές. Γυρνώντας στην πόλη Βαστέρας της Σουηδίας άνοιξε ένα αντίστοιχο μαγαζάκι, με την ονομασία Hennes, το οποίο στα σουηδικά σημαίνει αυτή, διότι απευθύνοταν τότε αποκλειστικά σε γυναίκες.
Τη δεκαετία του '50 και του '60, η Hennes εξαπλώθηκε σημαντικά, ενώ το 1968 ο Persson εξαγόρασε ένα κατάστημα με κυνηγητικά είδη, το Mauritz Wirdforss, οπότε η επιχείρηση άλλαξε όνομα αλλά επεκτάθηκε και στα ανδρικά είδη ένδυσης. Οταν ανέλαβε ο γιος του Persson, η εταιρεία γνώρισε μεγάλη ανάπτυξη και σήμερα η H&M διαθέτει πανω από 2.200 καταστήματα σε 40 χώρες.
Όπως είναι λογικό μια τέτοια εξέλιξη, θα βοηθήσει στην μείωση της ανεργίας στην πόλη μας, καθώς θα δημιουργηθούν πάνω από 20 θέσεις εργασίας! Η λειτουργία του πολυκαταστήματος δρομολογείται για το επόμενο χρονικό διάστημα και μάλλον θα στεγαστεί στο κτίριο που βρίσκεται ο Ο.Τ.Ε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ