Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μωυσιάδης: «Εξοφλήστε τους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΒ»

Έκκληση προς τους πολίτες που έχουν οικονομικές εκκρεμότητες με τη ΔΕΥΑΒ, να τακτοποιήσουν τους λογαριασμούς τους, έκανε μέσα από το δημοτικό συμβούλιο ο πρόεδρος της επιχείρησης και δημοτικός σύμβουλος Νίκος Μωυσιάδης. «Καλώ τους πολίτες που έχουν ανεξόφλητους λογαριασμούς στη ΔΕΥΑΒ, να είναι συνεπής. Η ΔΕΥΑΒ έχει ήδη εντάξει στο κοινωνικό τιμολόγιο 800 οικογένειες. Τα αιτήματα των πολιτών όμως που έχουν ανάγκη είναι ακόμη πολλά και η επιχείρηση δεν έχει τη δυνατότητα... να ανταποκριθεί στη σωρεία των αιτημάτων αυτών αν δεν συνεισφέρουν αυτοί που μπορούν».
Μάλιστα όπως είπε θεωρεί τραγικό κάποιοι πολίτες, ειδικά τις ημέρες του παγετού, να αφήνουν ανοιχτές τις βρύσες για να μην παγώσουν, καταναλώνοντας όχι μόνο νερό αλλά και ρεύμα από το αντλιοστάσιο. «Το 1/3 των εισπράξεων που έχει η ΔΕΥΑΒ είναι το κόστος για το ρεύμα του αντλιοστάσιου. Αυτά τα πληρώνουμε εμείς οι πολίτες. Αν μπορέσουμε να περιορίσουμε κάποια πράγματα ίσως καταφέρουμε να εντάξουμε περισσότερες οικογένειες στο κοινωνικό τιμολόγιο».

Αναφέρθηκε παράλληλα και στο έργο αποχέτευσης στην Πατρίδα, λέγοντας πως η ΔΕΗ έχει κάνει τη σύνδεση στο αντλιοστάσιο και σήμερα ή αύριο θα γίνουν δοκιμές, με το έργο όπως είπε να προχωράει σε γοργούς ρυθμούς.

Τέλος, αναφέρθηκε στα έργα ασφαλτόστρωσης και αποκατάστασης που έχει ξεκινήσει η ΔΕΥΑΒ, λέγοντας μάλιστα πως «Η ΔΕΥΑΒ ξεκίνησε τη μάχη της λακκούβας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ