Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο θεότρελος «Ζήκος» της Βέροιας τρολάρει τον Αλέξη Τσίπρα

ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ «ΖΗΚΟ»
Νέο εκπληκτικό άρθρο από τον ανώνυμο συγγραφέα της Βέροιας με το ψευδώνυμο «Ζήκος», ο οποίος έχει καταφέρει να γίνει ο αγαπημένος αρθρογράφος του κόσμου της Ημαθίας. Αυτήν την φορά, ο θεότρελος παρα φύση δημοσιογράφος, βάζει στο στόχαστρό του τον Αλέξη Τσίπρα και τον τρολάρει με τις απίστευτες ατάκες του, γεμάτες δηλητήριο που θα γράψουν ιστορία. Πραγματικά μοναδικός στο είδος του. Διαβάστε και κλάψτε από τα γέλια:
Aλέξη βάστα γερά μέχρι την 25η Μαρτίου να δούμε παρελάσεις χωρίς κάγκελα, με κλαρίνα και τσάμικα, όπως πέρσι. Μετά πέσε, δεν μας νοιάζει καθόλου. Αμ, πως! 

Πάντως η Αυγή, παρουσίασε τις νέες αυξήσεις των εισιτηρίων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ως νέες τιμές. Πάλι καλά! Θα μπορούσαν να γράφουν «Μειώσεις προς τα επάνω». Ιδρώνω!

Πολιτική παρέμβαση: Αυτοί οι Βεροιώτες που κατέβηκαν στην πλατεία Δημαρχείου να διαμαρτυρηθούν και να απεργήσουν, ψήφισαν Αλέξη τρεις φορές το 2015. Να μην ξεχνιόμαστε! Αμ, πως! 

Πιστεύω πως είναι καιρός για να γίνει μια αυθόρμητη συγκέντρωση υποστήριξης της κυβέρνησης ή έστω ένα Αλ Τσαντίρι Νιούζ, βρε αδερφέ. Κλαίω! 

Άκουσα από τον Λαφαζάνη εδώ στη Βέροια να λέει πως η Λαϊκή Ενότητα προτείνει την μείωση της ανεργίας. Να μια ωραία πρόταση που μας είχε ξεφύγει. Αμ, πως! 

Καταρρέει το ασφαλιστικό σύστημα λέει ο Τσίπρας που πέντε μήνες πριν, είχε αναθέσει την λύση του στον Χαϊκάλη. Κορυφαίος στην αξιολόγηση των προβλημάτων ο πρωθυπουργός. Ανατριχιάζω! 

Επόμενη μεγάλη εορτή της Συριζοσύνης είναι η 28η Ιουνίου, όπου και θα γιορταστούν τα capital controls και το κλείσιμο των τραπεζών. Αμ, πως! 

Τσίπρας φίλε, ο μοναδικός πρωθυπουργός του κόσμου που κατάφερε να κατεβάσει τις γραβάτες μαζί με τα τρακτέρ στους δρόμους. Respect! 

Τα νέα μόρια στον ΑΣΕΠ. Πτυχίο ΑΕΙ 20 μόρια. Καταλήψεις στα σχολεία 1.000 μόρια. Αμ, πως! 

Πάντως η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα που αναγκάστηκε να φυλάει ένα άδειο νομισματοκοπείο. Μας θαυμάζει ο πλανήτης φίλοι μου. Έσκασα! 

Όταν ο Τσίπρας έλεγε κανένας άνεργος στην οικογένεια, εννοούσε το κόμμα του; Αναρωτιέμαι! 

Με ρωτάει ο γιος μου, μπαμπά - μπαμπά, τι έγιναν τελικά αυτοί οι Αγανακτισμένοι; Που χάθηκαν; Πως μπορώ να του απαντήσω πως έγιναν ειδικοί σύμβουλοι σε υπουργικά και βουλευτικά γραφεία; Πως; 

Δύο χώρες έχει πρότυπα ο Αλέξης. Την Βραζιλία και την Βενεζουέλα, οι οποίες έχουν μεγαλύτερη ύφεση από εμάς. Βάστα γερά Αλέξη είμαστε μαζί σου! 

Πριν το Αριστερό μνημόνιο. «Ξεπουλημένοι, Γερμανοτσολιάδες, κρεμάλες, προδότες». Μετά το αριστερό Μνημόνιο «Δεν ασχολούμαι με την πολιτική». 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ