Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αυτοί είναι οι επιχειρηματίες της Ημαθίας που βραβεύτηκαν από το Επιμελητήριο

Στη βράβευση έξι προσώπων, που ο καθένας στον τομέα του, ξεχώρισε στον επιχειρηματικό κόσμο της Ημαθίας, προχώρησε το βράδυ του Σαββάτου 20/2 το Επιμελητήριο Ημαθίας. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της κοπής της πίτας του Επιμελητηρίου, σε μια όμορφη βραδιά στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου στη Βέροια. Πρόκειται για τους Βουτσικίδου Ζωή, Προύσαλη Ευστράτιο, Βάφα Παύλο, Παπαδήμα Αθανάσιο, Ιωαννίδη Παύλο και Βαρβαρέσου Αναστασία. Δείτε φωτογραφίες:

Μια Μικρασιάτισσα ετών 103, που το 1970 ήρθε με την οικογένειά της στη Βέροια από τη Μεσσιανή Κοζάνης τίμησε πρώτα το Επιμελητήριο. Οι δυο γιοι της ήταν επί πολλά έτη μέλη του Επιμελητηρίου και ασχολήθηκαν στη Βέροια με το εμπόριο κρεάτων. Τη βράβευση πραγματοποίησε ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Πέλλας κ. Ιορδάνης Τσώτσος. Η κ. Βουτσικίδου δέχτηκε με πολύ χαρά την τιμητική πλακέτα, ενώ ευχήθηκε σε όλους να πάρουν τα χρόνια της.
Τον Προύσαλη Ευστράτιο τίμησε στη συνέχεια ο οικονομικός επόπτης του Επιμελητηρίου Ημαθίας κ. Τρανίδης Μιχάλης. Ο κ. Προύσαλης γεννήθηκε στη Νάουσα και το 1973 ξεκίνησε σαν βιοτέχνης με την κατασκευή επίπλων, ιδρύοντας μια επιχείρηση με την οποία και συνταξιοδοτήθηκε. Πρωτοστάτης στην ίδρυση του Προμηθευτικού Συνεταιρισμού Επιπλοποιών Ξυλουργών Νάουσας, ενώ από το 2014 είναι πρόεδρος των συνταξιούχων του ΟΑΕΕ Νάουσας και περιχώρων. 
Ο κ. Παύλος Βάφας κατά την κατοχή, μετοίκησε με την οικογένειά του από την Κόρινθο στο Πλατύ Ημαθίας. Σε ηλικία 15 χρονών άνοιξε επιχείρηση εφημερίδων με έδρα το Πλατύ, την οποία και εξέλιξε μετά την στρατιωτική του θητεία. Επί σειρά ετών αντιπρόεδρος και συμπαραστάτης του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας, σήμερα είναι 82 ετών. Την βράβευσή του κ. Βάφα έκανε το μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου κ. Δαρδόπουλος Κωνσταντίνος.
Από τη Θήβα στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, ο κ. Αθανάσιος Παπαδήμας σε ηλικία 18 ετών εργάστηκε ως υπάλληλος σε κατάστημα υφασμάτων και νεωτερισμού. Έπειτα από την στρατιωτική του θητεία άνοιξε το δικό του κατάστημα εμπορίας ενδυμάτων, ενώ το 2002 σταμάτησε την εμπορική του δραστηριότητα και παρέδωσε το εμπορικό του κατάστημα στην Αλεξάνδρεια στον γιο του που το διατηρεί μέχρι και σήμερα και το έχει εξελίξει σε μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της περιοχής. Για πολλά έτη πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Αλεξάνδρειας, ενώ το 2003 ανακηρύχθηκε επίτιμος πρόεδρος του συλλόγου. Την βράβευσή του έκανε ο κ. Αλμπάνης Δημήτρης β' αντιπρόεδρος επιμελητηρίου Ημαθίας, ενώ μια όμορφη ανθοδέσμη του χάρισε και ο συνονόματος εγγονός του. 
Πνευματικός πατέρας των Ηλεκτρολόγων, πανελλήνια διάκριση και ιδιαίτερα αγαπητός, ο κ. Παύλος Ιωαννίδης υπήρξε ιδρυτικό μέλος του συνδέσμου εργοληπτών ηλεκτρολόγων Βέροιας και πλέον επίτιμος πρόεδρος του συλλόγου. Τη βράβευσή του πραγματοποίησε ο κ. Τσιβαλίδης Σπύρος πρόεδρος του Συλλόγου. 
Τέλος, η διπλωματούχος Χημικός και Ναουσαία κ.Βαρβαρέσου Αναστασία, έπειτα από 35 χρόνια στο πιλοτήριο της ομώνυμης εταιρείας κλωστουφαντουργίας στη Νάουσα, παρέδωσε τη σκυτάλη. Συνετέλεσε στην ανάπτυξη της εταιρείας, διετέλεσε ενεργό μέλος σε διάφορες επιτροπές του Υπουργείου Γεωργίας, αντιπρόεδρος του ΔΣ του ΣΕΒ Κλωστουφαντουργών. Τη βράβευση πραγματοποίησε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Νίκος Ουσουλτζόγλου. «Ήμασταν πάντοτε εκτεθειμένοι στο διεθνή ανταγωνισμό έχοντας δει τις καταστάσεις εδώ και πολλά χρόνια. Παρόλο που δεν υπάρχει το πλαίσιο, ο επιχειρηματικός κόσμο θα πρέπει να προσπαθήσει να δημιουργήσει για να μπορέσουμε να κάνουμε μια χώρα που θα θέλουν να έρχονται και να επενδύουν. Είναι ένα όραμα που όλοι πρέπει να προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε», είπε η κ. Βαρβαρέσου.

















ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ