Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μπέκης: «Σβήνουν οι διαβάσεις στο κέντρο της Βέροιας»

Ένα θέμα της καθημερινότητας, αυτό των διαβάσεων έθιξε στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης «Ενεργοί Πολίτες για το δήμο Βέροιας - Ανατροπή Τώρα» Νίκος Μπέκης. Όπως ανέφερε, οι διαβάσεις των πεζών στους πιο κεντρικούς δρόμους της Βέροιας έχουν αρχίσει να σβήνουν και ειδικά σε αυτές που τοποθετήθηκαν οι κυβόλιθοι μετά την αστική ανάπλαση, το χρώμα έχει ήδη φύγει τελείως...
«Οι διαβάσεις στο κέντρο της Βέροιας σβήνουν συνεχώς, η αποκατάσταση των οποίων είναι και ασύμφορη για το δήμο», σημείωσε. Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Άρης Λαζαρίδης στην απάντηση που έδωσε στον κ. Μπέκη ανέφερε πως ήδη έχει ξεκινήσει η αποκατάσταση των διαβάσεων από την οδό Πιερίων, με ένα πλαστικό υλικό που μάλιστα το βράδυ φωσφορίζει. Επειδή όμως όπως είπε, το κονδύλι για το υλικό αυτό είναι μεγάλο, η αποκατάσταση θα γίνει σιγά σιγά.
Σε μια πόλη όπου η συμπεριφορά των οδηγών απέναντι στις διαβάσεις πεζών είναι άψογη και κατά συνέπεια οι πεζοί έχουν μάθει να διασχίζουν... αμέριμνοι το δρόμο, αυτό ίσως αποβεί κάποια στιγμή μοιραίο. Όπως παρατηρεί και όποιος διασχίζει ειδικά τις διαβάσεις στη συμβολή των οδών Ανοίξεως και Εληάς, ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία της πόλης, δεν έχει μείνει πια ίχνος διάβασης παρά μόνο οι κυβόλιθοι στο χρώμα της ασφάλτου, με αποτέλεσμα οι πεζοί να περνούν μεν χωρίς να σταματούν αφού γνωρίζουν το σημείο, πολλοί οδηγοί όμως και ειδικά οι επισκέπτες της πόλης, που δε γνωρίζουν πως εκεί υποτίθεται ότι βρίσκεται διάβαση, να μην ελαττώνουν ταχύτητα. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ