Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έκοψε την πίτα του το Επιμελητήριο Ημαθίας

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η επιχειρηματική κοινότητα της Ημαθίας σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Επιμελητήριο στη Βέροια το βράδυ του Σαββάτου 20/2. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο διοικητής της ΙΜΠ Υποστράτηγος κ. Νομικός, ο διοικητής της ΠΥΒ Επιπυραγός κ. Κουβακάς, ο διοικητής της Σχολής Επιμόρφωσης Ε.Λ.Α.Σ. Βορείου Ελλάδος, Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Κούγκας... οι περιφερειακοί σύμβουλοι Ημαθίας, κα Καρατζιούλα και κ. Τεληγιαννίδης, ο αντιδήμαρχος Βέροιας Στέλιος Ασλάνογλου, ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, καθώς και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου της Ημαθίας και πρόεδροι επιμελητηρίων όμορων νομών. 
Την πίτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, έκοψε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Νίκος Ουσουλτζόγλου, ενώ το φλουρί έπεσε στο εξαγωγικό τμήμα. 
Ακολούθησε η ομιλία του προέδρου του Επιμελητηρίου, ο οποίος αναφέρθηκε στην πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση, στην απελπιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα μας και στην οποία καλείται να επιβιώσει ο Έλληνας έμπορος, ελεύθερος επαγγελματίας, αγρότης και βιοτέχνης και στις δράσεις που πρέπει να πραγματοποιηθούν για τη στήριξή τους.
Την κατάσταση που επικρατεί στην Ημαθία παρουσίασε με νούμερα, καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, μέσα στο 2015, εγγράφηκαν στο Επιμελητήριο 294 καινούριες Ημαθιώτικες επιχειρήσεις, ενώ 482 διαγράφηκαν οριστικά, με σημαντική παράμετρο το γεγονός πως και αυτή τη χρονιά οι επιχειρήσεις που εγγράφονται αφορούν το χώρο της εστίασης και διασκέδασης. 
«Η Ημαθία είναι το ισχυρότερο παραγωγικό σημείο αναφοράς της Κ. Μακεδονίας, κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κατανοητό. Είναι χαρακτηριστικό πως το 23% των εξαγόμενων νωπών φρούτων και λαχανικών της Ελλάδας φεύγει από την Ημαθία», σημείωσε. Ακολούθησαν τιμητικές διακρίσεις ανθρώπων που ξεχώρισαν στον επιχειρηματικό κόσμο της Ημαθίας (φωτορεπορτάζ σε επόμενη ανάρτηση), καθώς και δεξίωση, όπου μοιράστηκαν ατομικά πιτάκια, με το τυχερό φλουρί να πέφτει στον Εμπορικό Σύλλογο Βέροιας.
Δείτε φωτογραφίες:










































ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ