Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πάει για Δήμαρχος Βέροιας ο Αντώνης Μαρκούλης!

ΕΥΕΛΠΙΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ
Πολύ έντονα κινείται το τελευταίο χρονικό διάστημα ο επικεφαλής του συνδυασμού Προτεραιότητα στον Δημότη Αντώνης Μαρκούλης. Ο Βεροιώτης δικηγόρος, ο οποίος

όπου βρεθεί και όπου σταθεί διαμηνύει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας έχει υιοθετήσει την λογική του σκληρού ροκ με αλλεπάλληλες εμφανίσεις στα τηλεοπτικά κανάλια, διείσδυση στα social media και θεσμικές παρεμβάσεις στο δημοτικό συμβούλιο.  
Στόχος του είναι να κρατήσει ψηλά τον πήχη της αντιπολιτευτικής τακτικής απέναντι στον δήμαρχο και να παρουσιάσει μια εναλλακτική πρόταση για τη Βέροια, όπως την οραματίζεται. Γνωρίζει πολύ καλά, πως για να καταφέρει να κερδίσει την εκλογική μάχη χρειάζεται μια δυναμική στήριξη από ένα κόμμα εξουσίας, που θα του δώσει ένα άλλο ειδικό βάρος, πολιτική πυγμή και κυρίως υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους. Και αυτή δεν είναι άλλη από το κυβερνών κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο μετά το στραπάτσο με το Νίκο Μπέκη, ο οποίος κούνησε μαντίλι για άλλες πολιτείες, έχει μείνει ακέφαλο στο Δήμο και χωρίς ουσιαστική εκπροσώπηση. Δυστυχώς όμως για τον ίδιο, οι εξελίξεις τρέχουν και μπορεί τα σχέδια του να ανατραπούν ανά πάσα στιγμή. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μια έντονη φημολογία πως για την θέση του υποψηφίου Δημάρχου ενδιαφέρεται ο Συριζαίος.... Μείνετε συντονισμένοι, έρχεται ένα ακόμα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του δαιμόνιου που θα προκαλέσει σεισμό στην τοπική πολιτική πιάτσα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ