Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο «Αλέφαντος» σχολιάζει τους αγώνες Βέροια - Ατρόμητος και ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Καλημέρα σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους της Βέροιας. Σήμερα θα σχολιάσουμε δύο ματσάκια. Αυτό της «Βασίλισσας» μέσα στον Ατρόμητο και το μεγάλο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό. Καταρχήν, θέλω να κάνω μια ερώτηση. Εσείς πιστεύετε πως αν ήταν ο Γεωργιάδης στον πάγκο θα παίρναμε το Χ στο Περιστέρι; Πείτε μου την αλήθεια! Ο Γου-Χου μπορεί να είναι σμπαθητικός προπονητής, αλλά έχει ένα βασικό ελάττωμα. Δεν κατέχει το θέμα ψυχολογίας των παικτών, σε αντίθεση...
με τον Ελευθερόπουλο που είναι μανούλα σ' αυτά. Η Βέροια χθες πήρε το χρυσό βαθμό, γιατί είχε τύχη και ψυχολογία. Πάντα το λέω στους αγωνιστικούς χώρους πως η καλή ψυχολογία φέρνει και την τύχη. Πάρτε για παράδειγμα την κατάκτηση του Euro το 2004. Πήραμε την κούπα, γιατί οι παίκτες μας είχαν τον αέρα του νικητή, ακόμα και αν αντιμετώπιζαν την Γαλλία του Ζιντάν, την Τσεχία του Νέντβεντ και την Πορτογαλία του Ρονάλντο. Ο Ελευθερόπουλος που τακτικά έστησε πολύ καλά την ομάδα, πήρε την ταυτότητα του Δέλλα. Προσπάθησε κιόλας να κλέψει το ματσάκι, αλλά είπαμε η Βέροια έχει πρόβλημα στο γκολ. Ρε Ναζλίδη τι θα γίνει; Θα βγάλεις όλο το πρωτάθλημα με δύο γκολ; Έχεις παίξει σ' όλα τα ματς, έχεις εκτελέσει και τα πέναλτι και έχεις μόνο δύο γκολ. Ήμαρτον που λέει και ο φίλος μου ο Γεωργίου. Νομίζω πως και μετά την ήττα του Πανθρακικού, η υπόθεση παραμονή έχει τελειώσει. Πρέπει η ομάδα να χτίσει τις νέες βάσεις για του χρόνου. Να καταλήξει σ' ένα βασικό κορμό και σιγά σιγά να επανέλθουν οι Μπαλάφας και Βεργώνης που τόσο έλειψαν τους μήνες που ήταν τραυματίες. Καλό είναι να ξεκαθαρίσει και το ιδιοκτησιακό καθεστώς, ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά. 
Πάμε τώρα στο ματς της Ένωσης με τον Ολυμπιακό. Για τον Πογέτ από τα πρώτα ματς είπα ότι αυτός είναι καλός προπονητής σε αντίθεση με τον προπονητή του Παναθηναϊκού. Και σταθερά έλεγα μετά ότι μου αρέσει ο Πογέτ για τα κυβικά της ΑΕΚ. Να λέμε αλήθειες, όσο το ματς παιζόταν 11 με 11 ήταν εμφανής η ανωτερότητα του Ολυμπιακού. Και δεν έβλεπα την ΑΕΚ να κυνηγάει τη νίκη, ούτε να μπορεί να κάνει το γκολ. Ο Σίλβα πρέπει να αλλάξει τακτική με τον Φορτούνη. Τι έχει με τον Φορτούνη; Όλο με τον Φορτούνη ασχολείται, με τον καλύτερο παίκτη στην Ελλάδα. Σπάσιμο του κάνει; Με τον παραμικρό τον κάνει αλλαγή. Δεν υπήρχε ο Ιντέγε στο ματς! Είδατε κανέναν Ιντέγε; Συνεχόμενο ματς σερί που είναι ανύπαρκτος. Και αντί να βγάλει τον Ιντέγε, βγάζει τον Φορτούνη. Με δύο ανύπαρκτους έπαιζε μέσα ο Ολυμπιακός, τον Ιντέγε και τον Σεμπά. Βγήκε ο Φορτούνης και κόπηκε το κέντρο του Ολυμπιακού στα δύο, ο μόνος παίκτης στο κέντρο που έχει ταχύτητα. Ο Ιντέγε δεν μπορεί να κοντρολάρει την μπάλα, πόσες φορές θα το πω. Του δίνεις την μπάλα και του φεύγει στα 3 μέτρα. Μην περιμένεις ποτέ να κάνει προσωπική ενέργεια να περάσει ένα-δύο παίκτες. Εγώ θα έπαιζα σε αυτό το ματς με τον Φορτούνη και τον Τσόρι, να βάλουν την μπάλα κάτω. Ο Ολυμπιακός έχασε το αήττητο. Αφού δεν το έκανε φέτος, δεν ξέρω πότε θα το κάνει. Έπρεπε να δώσει μάχη ο προπονητής του για να μη χαθεί το αήττητο. Δεν βρέθηκε σε καλή μέρα. Αντίθετα ο Πογέτ το πάλεψε σκυλίσια, ρίσκαρε, κυνήγησε τη νίκη όταν βοηθήθηκε από την εξέλιξη με τη διαιτησία. Δεν κοιμόταν ο Πογέτ και έγινε ήρωας τώρα των ΑΕΚτσήδων. Η ΑΕΚ πήρε το ματς γιατί είχε κ@υλα μέσα της. Το ήθελε σαν να σήκωσε την κούπα του πρωταθλητή Ελλάδος. Μαγκιά της!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ