Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αϊβάζης από Βέροια: «Χαρούμενος που μπήκα στην οικογένεια του ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ»

Στη Βέροια βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Αϊβάζης, με αφορμή τη συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε για την διεξαγωγή του 4ου τουρνουά μικρών ηλικιών χάντμπολ «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2016» που θα διεξαχθεί 22-27 Απριλίου 2016 στη Βέροια. Τι σχέση έχει ο δημοφιλής ηθοποιός με το άθλημα που έχει συνδεθεί με την αθλητική παράδοση της Βέροιας; Ο Γιάννης Αϊβάζης πέρα από επιτυχημένος ηθοποιός, είναι και αθλητής του handball, που αυτή τη χρονιά μάλιστα αγωνίζεται στην ομάδα της Λαμίας...

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης και αθλητής, δήλωσε χαρούμενος που μπήκε στην οικογένεια του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ». Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Είμαι χαρούμενος που μπήκα και εγώ στην οικογένεια του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» και που βρίσκομαι στη Βέροια που είναι η πόλη με την μεγαλύτερη ιστορία στον πολιτισμό και μία από τις μεγαλύτερες στον αθλητισμό. Είμαι επίσης χαρούμενος που θα μπορέσω και εγώ να προσθέσω ένα μικρό λιθαράκι σε αυτό που ονομάζουμε κοινωνικό έργο. Δουλειά του ηθοποιού είναι να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο, εμείς προσφέρουμε πολιτισμό. Είναι πολύ σπουδαίο να προσφέρεις στον συνάνθρωπο σου και αυτό που κάνει ο «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» φέτος με την πρωτοβουλία για τα βραχιολάκια για την στήριξη της Μέριμνας είναι πραγματικά αξιόλογο. Χαίρομαι που είναι εδώ τόσοι πολλοί φορείς και όλους, μας ενώνει το χάντμπολ. Ευχαριστώ και πάλι που με βάλατε στην οικογένεια σας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ