Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δύσκολα ο Αμπντούν με Ολυμπιακό

«Ο Αμπντούν μπορεί να αποθεραπεύτηκε, αλλά χθες το πρωί ένιωσε και πάλι κάποια ενόχληση. Η φιλοσοφία μου είναι ότι ένας παίκτης που προέρχεται από τραυματισμό θα πρέπει να δουλέψει σε φουλ ρυθμούς για δύο εβδομάδες πριν επιστρέψει στην αποστολή», είπε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στη πρόσφατη συνέντευξη Τύπου, μετά την ισοπαλία με τον Πανιώνιο. Ο Αλγερινός έχει επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς, όμως έχει μείνει πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης...
και γι' αυτό απουσίασε από το ματς της Δευτέρας (22/2). Έτσι, είναι πιθανό να χάσει και το προσεχές παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, κάτι που θα φανεί στις προπονήσεις των επόμενων ημερών. Αν μέχρι το Σάββατο (27/2) ο «Ελέ» κρίνει πως είναι έτοιμος, τότε θα τον πάρει στην αποστολή, που θα ταξιδέψει για την Αθήνα, ειδάλλως θα βγει... off για έκτο σερί αγώνα. Μάλιστα, να σημειώσουμε ότι αυτός είναι ο δεύτερος τραυματισμός φέτος για τον Αμπντούν, με αποτέλεσμα να μην έχει προσφέρει τα αναμενόμενα στη Βέροια, καθώς έχει μετρήσει μόλις 12 συμμετοχές και 3 γκολ μέχρι τώρα.
Από εκεί και πέρα, το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης ακολούθησε ο Σωτήρης Μπαλάφας, ο οποίος ανεβάζει συνεχώς στροφές, όμως ακόμα χρειάζεται τουλάχιστον ένα μήνα για να μπει σε κανονικούς ρυθμούς και να αγωνιστεί. Από τη μεριά του, ο Ρομπέρτο Μπατιόν συνέχισε το ατομικό του και οι Κόλα, Βεργώνης, Νάστος το πρόγραμμα αποκατάστασής τους. Επίσης, εκτός είναι και ο Τζόναθαν Λόπεζ, ενώ για το ματς με τους «ερυθρόλευκους» έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του λόγω καρτών (τέσσερις) ο Δημήτρης Γιαννούλης. Όσον αφορά τη σημερινή προπόνηση, περιελάμβανε χαλάρωμα για όσους έπαιξαν χθες και εκπαιδευτικά παιχνίδια για τους υπόλοιπους. Έτσι, η προετοιμασία της «βασίλισσας του Βορρά» ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής (28/2) θα συνεχιστεί με νέα προπόνηση το απόγευμα της Τετάρτης (24/2).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ