Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βαριά ήττα για τη Βέροια στο Καραϊσκάκη - Σφράγισαν τον τίτλο οι Ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τη Βέροια στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και επικρατώντας με 3 - 0, κατέκτησε μαθηματικά τον 43ο τίτλο της ιστορίας του. Οι Πειραιώτες προέρχονταν από την ήττα - αποκλεισμό στην φάση των «32» του Europa League κόντρα στην Άντερλεχτ και ήθελαν μια νίκη ψυχολογίας απέναντι στην ομάδα της Ημαθίας. Ο Μάρκο Σίλβα προχώρησε σε πολλές αλλαγές στο σχήμα που ξεκίνησε το ματς, δίνοντας φανέλα βασικού μεταξύ άλλων στους Βούρο, Τσιμίκα, Κολοβό και Φουστέρ...
Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε στο ματς και ο Ερνάνι, στην επιστροφή του στη δράση μετά τον τραυματισμό του τον Γενάρη. Η Βέροια από την άλλη χωρίς ουσιαστικό άγχος, καθώς απείχε 10 βαθμούς από την γραμμή σωτηρίας, κυνηγώντας βασικά το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα της στον βαθμολογικό πίνακα.
Με ηγέτη και σκόρερ τον Φουστέρ που σημείωσε δύο τέρματα, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0, με τον Πουλίδο να σημειώνει το τρίτο γκολ. Οι Πειραιώτες φόρεσαν μπλουζάκια με το «43», όσα τα πρωταθλήματα που έχουν κατακτήσει και πανηγύρισαν με τον κόσμο τους τον 6ο συνεχόμενο τίτλο στην Super League.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ