Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σ' αυτό το παλικάρι στην αγορά της Βέροιας!

ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΝ ΚΙΘΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
Εύγε, χίλια μπράβο, άξιος! Ότι και να πει κανείς για αυτό το παλικάρι που κάθεται επί ώρες στην αγορά της Βέροιας είναι πολύ λίγο. Στην συμβολή των οδών 
Τσαλδάρη και Αριστοτέλους, υπάρχει ένα καλλιτέχνης που κάθεται επί ώρες και παίζει με την κιθάρα του όμορφες μελωδίες. Στέκεται χειμώνα - καλοκαίρι και παίζει μουσική για τους περαστικούς!
Πρόκειται για τον φοιτητή της νομικής Γιάννη Μαυρομάτη που ανέδειξε η εκπομπή «60 λεπτά Ελλάδα». Το συγκεκριμένο θέμα το είχαμε παρουσιάσει και σε παλαιότερο ρεπορτάζ μας (δείτε ΕΔΩ). Σε δηλώσεις του στην κάμερα του ALPHA τόνισε χαρακτηριστικά πως η αγάπη του για την μουσική είναι πολύ μεγάλη και ότι κάνει αυτήν την προσπάθεια, μόνο και μόνο γιατί έχει ένα όνειρο. Να μαζέψει χρήματα για να σπουδάσει νομική (είναι φοιτητής στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης) και να πάρει επιτέλους το πτυχίο του, έτσι ώστε να εξασκήσει το επάγγελμα. «Κάθομαι εδώ επί ώρες και παίζω μουσική. Το αγαπάω πολύ αυτό που κάνω και προσπαθώ να μαζέψω χρήματα για να τελειώσω τις σπουδές μου. Θέλω να γίνω δικηγόρος μια μέρα. Τα λεφτά που μαζεύω δεν είναι πολλά. Τουλάχιστον καταφέρνω να εξασφαλίσω το φαγητό και τα τσιγάρα μου. Πηγαίνω και σε άλλες πόλεις όπως Έδεσσα και Κοζάνη. Μακάρι μια μέρα να πραγματοποιήσω το όνειρό μου και να βρεθώ σε αίθουσα δικαστηρίου».

Σχόλιο του «Βεροιώτη»: Πραγματικά δεν έχουμε λόγια! Κάθεται μερόνυχτα μέσα στο κρύο, μόνο και μόνο να μαζέψει ορισμένα χρήματα για να σπουδάσει! Μπράβο του! Αναρωτιόμαστε, δεν υπάρχει κάποιος επιχειρηματίας της Βέροιας να τον προσλάβει, έστω για ένα ή δύο βράδια, να παίζει μουσική στο μαγαζί του; Ένα μεροκάματο βρε παιδιά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ