Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αντί-Βεροιώτης: «Έλεος με τα μπαγιάτικα γλυκά σε ορισμένα ζαχαροπλαστεία της Βέροιας»

Πριν από λίγες ημέρες, επισκέφθηκα ένα ζαχαροπλαστείο της Βέροιας και αγόρασα μερικά γλυκά. Καχύποπτος όπως πολλοί συμπολίτες μου, ρώτησα τον υπάλληλο αν τα γλυκά που επέλεξα είναι φρέσκα, ξεκαθαρίζοντας πως αν είναι μπαγιάτικα να μου το πει,
προκειμένου να επιλέξω κάτι άλλο. Και αφού με διαβεβαίωσε για την πολύ καλή ποιότητα («σημερινό είναι» η κλασσική ατάκα), μου τα ετοίμασε για το σπίτι. Μόλις άνοιξα το κουτί... και ξεκίνησα να δοκιμάζω, έπαθα πλάκα.  
Ήταν τόσο μπαγιάτικα που η επάνω στρώση της κρέμας είχε ξεραθεί και το κουτάλι κολλούσε επάνω στην πάστα! Είναι απαράδεκτο για ορισμένους που θέλουν να λέγονται σωστοί επαγγελματίες να φέρονται κατά αυτόν τον τρόπο. Και δεν ήταν η πρώτη φορά που μου συνέβη. Το ίδιο μου έχουν πει και άλλοι φίλοι μου που αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα. Καταλαβαίνω πως η κρίση έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην τοπική οικονομία και η κατανάλωση έχει μειωθεί αλλά ρε φίλε μην βγάζεις 10 γλυκά στην βιτρίνα σου και να τα διαφημίζεις σαν φρέσκα. Βγάλε 6 που να είναι σε καλή κατάσταση. Σεβάσου το 1,5 και τα 2 ευρώ που σου δίνει κάποιος, γιατί ότι πελατεία σου έμεινε από την κρίση θα τη χάσεις από την κοροϊδία και την κακή φήμη που απλώνεται πολύ εύκολα από στόμα σε στόμα σε μια μικρή κοινωνία... Δε νομίζω πως ζητάμε κάτι παράλογο σαν καταναλωτές. Λίγος σεβασμός και λίγη ποιότητα ρε παιδιά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ