Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συνάντηση με Κοντονή ετοιμάζει ο Θόδωρος Καρυπίδης

Όταν τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Ημαθιώτης επιχειρηματίας Θόδωρος Καρυπίδης διεκδικούσε τα κλειδιά του ποδοσφαιρικού τμήματος ενώπιον του κόσμου του Αρη είχε δεσμευτεί για δύο πράγματα. Ένα, για την γρήγορη επάνοδος του Αρη, και δύο, ότι θα φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο της εκκαθάρισης της παλιάς ΠΑΕ, ούτως ώστε το καλοκαίρι να είναι σε θέση να συστήσει καινούργια η οποία θα έχει όλα τα απαραίτητα «εφόδια» για να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Football League, δίχως περιορισμούς. 
Η πρώτη του δέσμευση έχει σχεδόν… επιτευχθεί, αφού απομένει μόνο η μαθηματική εξακρίβωση της ανόδου του Αρη από την Γ’ Εθνική. Η δεύτερη, ωστόσο, έχει ακόμη δρόμο. Και σε αυτόν τον δρόμο βαδίζουν το τελευταίο διάστημα, ο ίδιος και οι νομικοί του σύμβουλοι, ώστε να περατώσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την διαδικασία και μέχρι αρχές του Ιουνίου τουλάχιστον να έχει λυθεί η παλιά ΠΑΕ. Ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει πάρει πάνω του το θέμα και το τελευταίο διάστημα έχει γίνει μπροστάρης των εξελίξεων.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης της κοπής πίτας, ο επικεφαλής του τμήματος τόνισε πως ο κόσμος του Αρη δεν πρέπει να ανησυχεί και ότι εντός των επόμενων εβδομάδων θα προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις. Λογικά αυτό θα συμβεί μετά την επίσκεψη που επίκειται να γίνει στην Αθήνα για συναντήσεις που προγραμματίζει με τους θεσμικούς φορείς του ποδοσφαίρου, και κυρίως με τον Υφυπουργό, Σταύρο Κοντονή ώστε να ενημερωθεί από πρώτο χέρι για το τι ακριβώς χρειάζεται ώστε ο Αρης να συστήσει τη νέα ΠΑΕ, χωρίς προβλήματα, κι αν προκύπτουν κάποια εμπόδια τα οποία πρέπει να ξεπεράσει μέχρι τον Μάϊο. Ανησυχίες και συναντήσεις που δείχνουν το πλάνο και τη μεθοδικότητα με την οποία προχωράει την εκκαθάριση, έχοντας ως στόχο να εξαφανίσει και τον παραμικρό κίνδυνο να μην αγωνιστεί με περιορισμούς και προβλήματα ο Αρης στην Football League.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ