Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κοπή πίτας στην Ένωση Αποστράτων Σωμάτων Ημαθίας

Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής Βασιλόπιτας στα γραφεία της Ένωσης Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Ημαθίας .Μέλης της Ένωσης συγγενείς και φίλοι παρέστησαν στην εν λόγω εκδήλωση.Σε μια κατάμεστη αίθουσα, μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου,δόθηκαν τιμητικές πλακέτες για την πολυετή τους προσφορά στην Ελληνική Αστυνομία και την Ένωση ,τα γηραιότερα μέλη της, ήτοι οι γεννηθέντες την δεκαετία του 1920...
1) Ζαχαρόπουλος Κωνσταντίνος του Παναγιώτη, 2) Κουλιανόπουλος Κωνσταντίνος του Νικολάου, 3) Ντίκας Θωμάς του Νικολάου, 4) Πανταζής Σωτήριος του Πέτρου και 5) Παπαδόπουλος Αναστάσιος του Ευθυμίου,προκαλώντας ιδιαίτερη συγκίνηση στους ίδιους,στους συγγενείς-φίλους και στα υπόλοιπα μέλη της Ένωσης.

-Την εκδήλωση «άνοιξε» ο δημοσιογράφος-ερευνητής κ. Καρασάββας Δημήτριος,ο οποίος ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της Ένωσης μίλησε για τη Δυναστεία των Αντιγονιδών,η οποία συνδέεται άμεσα με τη Βέροια (λόγω καταγωγής του γενάρχη τους), υπήρξε η τελευταία Βασιλική Δυναστεία του Ελληνιστικού Κράτους της Μακεδονίας και χρωστάει την ονομασία της στον γενάρχη του Οίκου, Αντίγονο Α΄τον Μονόφθαλμο.
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το ακροατήριο παρακολούθησε την εισήγηση του ομιλητή,ο οποίος στη συνέχεια τιμήθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο.
- Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Αστυνομικός Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας κ. Τουλίκας Γεώργιος,ο οποίος σε σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε Χρόνια Πολλά και δήλωσε ότι είναι ικανοποιημένος για τις άριστες σχέσεις που υπάρχουν μεταξύ των εν ενεργεία και εν αποστρατεία αστυνομικών του Νομού Ημαθίας.

-Η διοίκηση της Ένωσης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει 1) Τον εκπρόσωπο της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας,ο οποίος παρέστη στην εκδήλωση, 2) Τις γυναίκες των μελών της, που παρασκεύασαν διάφορα γλυκά και λοιπά εδέσματα για να κεραστούν οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση, 3) Τον υπεύθυνο του πολιτιστικού εργαστηρίου Σταυρού Βεροίας κ.Κοτζαερίδης Γεώργιο για την προσφορά μιας εικόνας του Αγίου Αρτεμίου-προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας για τον τυχερό που κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιτας.
Τυχερός ήταν ο κ. Δημόπουλος Φώτιος. 4) Όλα τα μέλη, συγγενείς και φίλους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση .Τους ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και τους περιμένουμε την Τσικνοπέμπτη να τσικνίσουμε όπως ακριβώς τους ανακοινώθηκε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ