Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δίχασε τους Βεροιώτες η εκπομπή «60 λεπτά Ελλάδα»

ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ
Στα δύο έχει κοπεί η Βέροια όσον αφορά την χθεσινή εκπομπή του «60 λεπτά Ελλάδα» που μεταδόθηκε από το τηλεοπτικό κανάλι του ALPHA. Κυριολεκτικά, στα social media έχει ξεσπάσει μεγάλη συζήτηση, για το αν τα πλάνα του Νίκου Μάνεση και των συνεργατών του, αντιπροσωπεύουν την πόλη μας ή όχι. Οι απόψεις διίστανται και δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκφράστηκαν με άκρως υποτιμητικά σχόλια.
«Περιμέναμε να δούμε τις ομορφιές της Ημαθίας και αντ' αυτού είδαμε χωματερές, βρώμικα τοπία, ανούσια πράγματα και καμία ανάδειξη της πολιτιστική μας κληρονομιάς. Παρουσίασε σε μεγάλο τηλεοπτικό χρόνο τα χωριά του δήμου, χωρίς να εστιάσει στην ίδια τη Βέροια» ανέφεραν ορισμένοι Βεροιώτες επικριτικά. 

Από την άλλη πλευρά, οι υποστηρικτές της εκπομπής τόνισαν πως αυτό είναι το κόνσερτ της εκπομπής να αναδεικνύει την απλή καθημερινότητα, τους λαϊκούς ανθρώπους και την ομορφιά της υπαίθρου. 

Όπως και να έχει όμως, η Βέροια χθες το βράδυ, ταξίδεψε σ' ολόκληρη την Επικράτεια και πάρα πολλοί συμπολίτες μας που ζούνε σε άλλες πόλεις και στο εξωτερικό, είχαν την ευκαιρία να δούνε την γενέτειρά τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ