Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αυτοί είναι οι 17 αγρότες που θα συναντήσουν τον Τσίπρα

Σε κρίσιµη καµπή µπαίνει το αγροτικό και οι κινητοποιήσεις, µε τα βλέµµατα όλων να είναι στραµµένα στη συνάντηση των αγροτών µε τον πρωθυπουργό αύριο ∆ευτέρα. Ο άξονας Τεµπών-Μικροθηβών - Προµαχώνα αποφάσισε τελικά να παραστεί στο ραντεβού, έπειτα από συνάντηση που πραγµατοποιήθηκε το µεσηµέρι της Παρασκευής. Αν και υπήρχαν αµφιβολίες, για απουσία σκληρών µπλοκ της Μακεδονίας, σε ανακοίνωση που υπέγραψαν εκπρόσωποι 37 µπλόκων από όλη τη χώρα, τονίζεται πως:
«Έχοντας η κυβέρνηση το κείµενο των αιτηµάτων µας και αποδεχόµενη το περιεχόµενο τους για το ραντεβού της ∆ευτέρας αποδεχόµαστε και εµείς τη συνάντηση αυτή µε τον πρωθυπουργό, προκειµένου να γίνει συζήτηση επ’ αυτών και να απαντηθούν τα όσα περιέχονται στο κείµενο».
Σχετικά µε τη διαδικασία σύνθεσης της διαπραγµατευτικής οµάδας των αγροτών που θα µεταβεί στο ραντεβού µε τον πρωθυπουργό τη ∆ευτέρα, ο Βαγγέλης Παπαγιανούλης ως εκπρόσωπος από τα Τέµπη, σηµείωσε ότι «το σκεπτικό είναι να εκπροσωπηθεί η Θεσσαλία µε 5 άτοµα, η Μακεδονία µε 5 άτοµα, η Κρήτη µε 1 άτοµο, η Πελοπόννησος µε 2, το Πανελλαδικό µε 3, ενώ άφησαν την πόρτα ανοιχτή και για όσους συντάσσονται µε το κείµενό τους, εννοώντας τον Μπούτα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ