Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καρυπίδης Vs Αρης: Σημειώσατε διπλό!

Ο Θόδωρος Καρυπίδης φόρεσε τη φανέλα με το νούμερο 9 και τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και τέθηκε αντιμέτωπος -αγωνιζόμενος με την ομάδα της Ειρηνούπολης- με τον Αρη στο χθεσινό φιλικό που έγινε στο γήπεδο του Ταγαροχωρίου (πρόκειται για το αθλητικό κέντρο της Βέροιας). Παρά το γεγονός, πάντως, ότι ο Ημαθιώτης επιχειρηματίας αγωνίστηκε στην επίθεση -συμμετέχει κανονικά στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα με την ομάδα της περιοχής όπου γεννήθηκε- δεν κατάφερε να σκοράρει...
σε βάρος της ομάδας του (ο Αρης κέρδισε 5-0), καθώς οι αμυντικοί των «κίτρινων» δεν του... χαρίστηκαν. Ο Θόδωρος Καρυπίδης, πάντως, δεν τους κράτησε κακία και μετά το τέλος της αναμέτρησης έκανε το τραπέζι στην αποστολή του Αρη. 
Ο Σέρχιο Κόκε φόρεσε για πρώτη φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι και σκόραρε δύο φορές με πέναλτι, ενώ τα υπόλοιπα γκολ του Αρη σημείωσαν οι Ν΄Λουντούλου, Κυβελίδης και Ανδρεάκος. Στα χαρακτηριστικά της χθεσινής αναμέτρησης και η επιστροφή του Παυλίδη -ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε- στην ενεργό δράση μετά από ενάμιση μήνα, περίπου, ενώ το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τους «κίτρινους» έκανε ο Σαμαρόπουλος.

Ειρηνούπολη: Σταματέλος, Βαλδήρ, Τούφας, Ντούιτς, Παπαγεωργίου, Νικολαΐδης, Γιαουτζής, Εξαρχος, Τάσος, Παπαδόπουλος Ν., Καρυπίδης.

Αρης: Tζινάρ (67' Ιακωβίδης), Βουτσιάς (70' Μπαξεβάνος), Ιντζίδης (46' Σαμαρόπουλος), Μελισσάς (46' Παυλίδης), Μαζουλουξής, Καλογέρης, Ντόγος, Ν'Λουντούλου (46' Κωνσταντινίδης), Κόκε, Μπουλγκουρίδης (67' Ανδρεάκος), Κυβελίδης (46' Καπνίδης).

Συμφωνία για τις ομάδες Νέων

Η χρυσή τομή βρέθηκε στις συζητήσεις του Θόδωρου Καρυπίδη με τον πρόεδρο του ΑΣ, Γιάννη Ψηφίδη, αναφορικά με τις ομάδες Κ16 και Κ17 του Αρη. Αυτό που αποφασίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ότι θα παραμείνουν στον Ερασιτέχνη οι ομάδες Νέων, με τον έφορο του ποδοσφαιρικού τμήματος, όμως να καλύπτει τα έξοδα λειτουργίας τους (αυτό που αποτελούσε και το μεγάλο πρόβλημα). Κάτι, βέβαια, που θα αλλάξει το καλοκαίρι, όταν και οι ομάδες Νέων θα ξεκινήσουν να λειτουργούν υπό την αιγίδα της νέας ΠΑΕ Αρης. Ο Γιάννης Ψηφίδης αναφέρθηκε με δηλώσεις του και στο θέμα της εκκαθάρισης, τονίζοντας ότι είναι επιτακτική ανάγκη να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου: «Ο κ. Καρυπίδης και ο νομικός του Αρης Μαστρογιάννης έχουν αναλάβει το συγκεκριμένο θέμα. Η εκκαθάριση θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Απριλίου προκειμένου στη ΓΣ του Μαΐου να ξεκινήσει η σύσταση της νέας ΠΑΕ».

Στο γήπεδο ο Ναζλίδης


Ο Θωμάς Ναζλίδης βρέθηκε στο γήπεδο του Ταγαροχωρίου και παρακολούθησε τη φιλική αναμέτρηση του Αρη με την Ειρηνούπολη. Ο Ελληνας επιθετικός, μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα είχε την ευκαιρία να τα πει με παίκτες των «κίτρινων», ενώ είχε τετ α τετ και με τον Θόδωρο Καρυπίδη.


Στα κίτρινα ο Σαμαρόπουλος

Παίκτης του Αρη είναι ο 25χρονος αμυντικός, Κώστας Σαμαρόπουλος, που υπέγραψε ιδιωτικό συμφωνητικό μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Ο ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αγωνίστηκε επίσης στον Πανιώνιο και στην ισπανική Ρεάλ Θιουδάδ, ενώ ο Αρης τον απέκτησε από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. «Είμαι χαρούμενος που θα φορέσω τη φανέλα μιας μεγάλης ομάδας. Ο Αρης αποτελεί πρόκληση για την καριέρα μου και θέλω να τον βοηθήσω να πετύχει τους στόχους του. Περιμένω να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και ανυπομονώ για τη στιγμή που θα αγωνιστώ μπροστά στον κόσμο του Αρη» τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο Κώστας Σαμαρόπουλος.


Ο Νίκος Αναστόπουλος εισηγήθηκε την απόκτηση του Κώστα Σαμαρόπουλου και ο Αρης χρειάστηκε να καταβάλει χρήματα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, για να εξασφαλίσει
την ελευθέρας του

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ