Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επίσκεψη του Τάσου Βασιάδη στο Παιδικό Χωριό SOS

Παρά την ένταση των ημερών, με το Ασφαλιστικό Ζήτημα να κυριαρχεί στην επικαιρότητα του Υγειονομικού Κόσμου και ιδιαίτερα του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου που πραγματοποιεί σειρά δυναμικών κινητοποιήσεων, δεν παραμελήθηκε η παράδοση της εκδήλωσης κοινωνικής ευαισθησίας που έχει καθιερωθεί από ετών, με την επίσκεψη αλληλεγγύης στα Παιδικά Χωριά SOS. Αντιπροσωπεία του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου με επικεφαλής τον Πρόεδρο Μιχάλη Βλασταράκο και με την συμμετοχή των μελών... του Δ.Σ., Κωνσταντίνου Κουτσόπουλου, Βλαδίμηρου Παναγιωτίδη, Αναστάσιου Βασιάδη και Μιχάλη Ψαλτάκου, πραγματοποίησε εξόρμηση στο Παιδικό Χωριό SOS στη Βάρη
Αττικής, όπου την υποδέχτηκε ο Πρόεδρος των Παιδικών Xωριών SOS Αναστάσιος Βρεττός Καθηγητής Ιατρικής Πανεπιστήμιου Αθηνών, συνοδευόμενος από συνεργάτες του Χωριού. Η ομάδα του Μουσικού Εργαστηρίου καλωσόρισε τους επισκέπτες με ένα χαρούμενο μουσικό πρόγραμμα με τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και σύγχρονα τραγούδια που τα παιδιά ερμήνευσαν με ιδιαίτερη ευαισθησία.
 Ο Πρόεδρος του ΠΙΣ μεταφέροντας ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. παρέδωσε ως ελάχιστη υποστήριξη προς το επιτελούμενο έργο, το ποσό των 5000 ευρώ και προσέφερε σε όλα τα παιδιά από ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια. Η Αντιπροσωπεία του ΠΙΣ αξιοποιώντας την ευκαιρία της επίσκεψης, περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Χωριού και επισκέφθηκε τα σπίτια, όπου φιλοξενούνται τα παιδιά και ενημερώθηκε για τις δραστηριότητές τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ