Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συμβαίνει τώρα: Sold out η θεατρική παράσταση στο ΣΤΑΡ!

Οι Βεροιώτες έχουν αποδείξει πολλές φορές πως είναι θεατρόφιλοι και ειδικά όταν έρχεται στην πόλη μας μια εκπληκτική κωμωδία, η ανταπόκρισή τους είναι κάτι παραπάνω από θετική. Αυτό συνέβη και σήμερα το βράδυ, στην παράσταση των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου «Χωρίζουμε λέμε...» που ήρθε για 3 παραστάσεις στο κινηματοθέατρο ΣΤΑΡ της Βέροιας. Από τη μέρα που ανακοινώθηκε πως η παράσταση έρχεται στη Βέροια... το ενδιαφέρον του κόσμου ήταν μεγάλο, με τους Βεροιώτες να σπεύδουν από την πρώτη μέρα της προπώλησης να προμηθευτούν ένα εισιτήριο για την πρεμιέρα. 
Οι ηθοποιοί Ρένος Χαραλαμπίδης, Ελένη Καστάνη και Αλέξανδρος Ρήγας έφτασαν στο ΣΤΑΡ λίγο πριν την έναρξη της παράστασης και δεν έκρυψαν την έκπληξή τους για την αθρόα προσέλευση του κόσμου. Θερμή υποδοχή στον ιστορικό χώρο του ΣΤΑΡ, επιφύλασσαν στους πρωταγωνιστές τα μέλη της οικογένειας Βλαχογιάννη, κ. Γιώργος, Θωμάς και Ιφιγένεια, ιδιοκτήτες του ΣΤΑΡ, που έχουν συνδέσει το όνομά τους με τον κινηματογράφο και το θέατρο στη Βέροια. 
Το θεατρικό «Χωρίζουμε λέμε...» θα βρίσκεται στην πόλη μας και αύριο, με δυο παραστάσεις, μια απογευματινή στις 18:00 και μια βραδινή στις 21:15. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ