Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σούπερ μάρκετ «SMART»: «Ουδεμία σχέση έχουμε με την επιχείρηση «Αρβανιτίδης»

Αγαπητοί φίλοι καταναλωτές. Τον Νοέμβρη του 2015 ξεκίνησε δυναμικά στην πόλη μας η λειτουργία του νέου μας super market «Smart Βέροιας» στον χώρο όπου μέχρι πρότινος λειτουργούσε το super market «Best Price». Λόγω των φημών που «κυκλοφορούν» θέλουμε να τονίσουμε ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ότι η επιχείρηση μας «Εξυπνες Αγορές ΕΠΕ» ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχει με την επιχείρηση «Αρβανιτίδης Α.Ε.» ή με οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα της.
Η εταιρία μας «Εξυπνες Αγορές ΕΠΕ» ιδρύθηκε το 2012 στη Θεσσαλονίκη (ΦΕΚ1335/21.12.2012) και η μετοχική της σύνθεση είναι η παρακάτω:

Οικογένεια Αδαμίδη (Ιδιοκτήτης αντιπροσωπειών αυτοκινήτων και Τεχνικής Εταιρίας)

Οικογένεια Κολύμπατζη (ιδιοκτήτης cash & carry cosmothes,10 καταστημάτων super market Cosmoplus)

Οικογένεια Καπετανίδη (Στέλεχος σε επιχειρήσεις του κλάδου ειδών διατροφής

Η φιλοσοφία μας: Με χαμηλό λειτουργικό κόστος προσφέρουμε στον Έλληνα καταναλωτή ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΛΗΝΙΚΑ προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας σε ΣΤΑΘΕΡΑ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ.

Η επικοινωνία μας: ΞΕΚΑΘΑΡΗ και ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ, μακριά από εντυπωσιασμούς και “προσφορές” που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα

Η Ελληνική απάντηση στην κρίση: Τα καταστήματα μας αποτελούν την λύση για τους καταναλωτές της Θεσσαλονίκης-Ξάνθης-Κομοτηνής-Αλεξανδρούπολης-Χρυσούπολης κ.α.

Τα super market SMART γεμίζουν με λίγα χρήματα το «καλάθι της νοικοκυράς». Στόχος μας στη Βέροια είναι να αποτελούμε μέρος του οικονομικού και κοινωνικού ιστού της πόλης μας, προσφέροντας και στηρίζοντας Ελληνικές τοπικές επιχειρήσεις, προσφέροντας θέσεις εργασίας και επανεπενδύοντας τα έσοδα-κέρδη πάλι στον τόπο από τον οποίο προέρχονται. Σας ευχαριστούμε!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ