Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γεωργιάδου: «Ραντεβού στο «Νota-Note», για τεράστιες καταστροφές»

Όποιος νομίζει πως η νυχτερινή διασκέδαση της Βέροιας, ολοκληρώνεται το Σάββατο το βράδυ, μάλλον δεν έχει δει από κοντά, αυτά που συμβαίνουν στο καφέ μπαρ «Νota-Note» κάθε Κυριακή. Ένα εκπληκτικό LIVE με την συμμετοχή αξιόλογων καλλιτεχνών. Ο Κυριάκος Ρελλής και η εκρηκτική Χριστίνα Γεωργιάδου, μας προσκαλούν απόψε για μεγάλο ξεφάντωμα και χορό μέχρι τελικής πτώσεως. Μαζί τους θα εμφανιστούν επί σκηνής, ο «Βασίλης Καρράς» της Βέροιας Γιάννης Σαρακατσάνος...
ο showman Θέμης Γαγάκας στο τουμπερλέκι, ο Κώστας Παπαδόπουλος στο μπουζούκι και ο Σάκης Τζέτζιας στα πλήκτρα. Μια μεγαλειώδης βραδιά, όπου αναμένεται να επικτρωθεί το ενδιαφέρον όλου του καλλιτεχνικού κόσμου.
Εμείς επικοινωνήσαμε πριν από λίγο, με την μελαχρινή μούσα Χριστίνα Γεωργιάδη, η οποία μας τόνισε τα εξής: «Απόψε το βράδυ, προετοιμαζόμαστε για ένα εντυπωσιακό live που θα ξετρελάνει όσους μας τιμήσουν με την παρουσία τους. Και εγώ και ο Κυριάκος, θα δώσουμε το καλύτερο εαυτό μας και είμαι σίγουρη πως η βραδιά θα είναι ονειρική. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που κάθε Κυριακή, εκατοντάδες Βεροιώτες διασκεδάζουν σε ρυθμούς του «Νota-Note». Θα ήταν παράλειψή μου να μην αναφερθώ στον ταλαντούχο συνάδελφό μου Γιάννη Σαρακατσάνο με την γνήσια λαϊκή φωνή, όσο και στον αγαπητό μου Θέμη, που κάνει άνω - κάτω το μαγαζί με το τουμπερλέκι του. Ραντεβού λοιπόν απόψε το βράδυ για μεγάλες στιγμές που θα μετατραπούν σε τεράστιες καταστροφές».






ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ