Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σοβαρό πρόβλημα στο «OLA STAGE» - Τι τρέχει με την Λία Θεοφάνου;

ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ, ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Ένα απρόσμενο πρόβλημα έχει προκύψει στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης του «OLA STAGE». Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Βεροιώτη», η εκρηκτική τραγουδίστρια Λία Θεοφάνου αντιμετωπίζει ένα σοβαρό προσωπικό πρόβλημα, μ' έναν πολύ γνωστό Βεροιώτη, (θαμώνας του μαγαζιού), ο οποίος την παρενοχλεί σε καθημερινή βάση. Όλα ξεκίνησαν από μια τυχαία γνωριμία στα καμαρίνια του «OLA»...

με τον νεαρό άνδρα να της εκδηλώνει αμέσως τον θαυμασμό του. Η συνέχεια δόθηκε τις επόμενες ημέρες, καθώς άρχισε να την ενοχλεί επανειλημμένα, τόσο με κλήσεις στο κινητό, όσο και με μηνύματα στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook. Οι εκδηλώσεις λατρείας προς το πρόσωπό της, κάποια στιγμή ξεπέρασαν τα όρια, με τον γνωστό Βεροιώτη να γίνεται επίμονος και διαρκώς ενοχλητικός. Η ίδια, αν και στην αρχή κράτησε χαμηλούς τόνους, είδε την κατάσταση να χειροτερεύει και δεν δίστασε να ζητήσει την συνδρομή της διεύθυνσης του μαγαζιού.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η εντυπωσιακή τραγουδίστρια επισκέφθηκε πασίγνωστο δικηγόρο της Βέροιας (το όνομα του οποίου έχουμε στην διάθεσή μας), ενώ αν συνεχιστεί η ίδια κατάσταση, η μελαχρινή καλλονή φέρεται αποφασισμένη να φτάσει μέχρι τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος της Βέροιας, προκειμένου να του εκδηλώσει τα παράπονά της! Εμείς επικοινωνήσαμε με την Λία Θεοφάνου, η οποία όμως απέφυγε να δώσει έκταση στο θέμα: «Είναι ένα προσωπικό θέμα, το οποίο είμαι σίγουρη πως θα λυθεί πολύ σύντομα.
Όταν κάτι υπερβαίνει τα όρια, θα πρέπει να κινηθούν ορισμένες διαδικασίες, προκειμένου να αισθάνομαι και εγώ καλύτερα. Αυτό που με ενδιαφέρει πραγματικά είναι η δουλειά μου και να είμαι επικεντρωμένη ολοκληρωτικά σε αυτό που κάνω. Χαίρομαι που έχω στο πλευρό μου αληθινούς φίλους που μου συμπαραστέκονται στα δύσκολα» μας ανέφερε χαρακτηριστικά η γοητευτική ερμηνεύτρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ